Word skileraar in Canada!

Beleef de Canadese winter!

Word skileraar in Canada en beleef de ervaring van je leven in een van de meest iconische skilanden ter wereld!

In een land waar ice hockey de nationale sport is, komt het als geen verrassing dat ook de ski en snowboard sport hoog op de agenda staat. Canada is een van de meest populaire skilanden ter wereld. Het land staat bekend om fantastische sneeuwzekerheid, de lichtste poeder ter wereld en een zeer gastvrije cultuur. Een seizoen als ski- of snowboardleraar in Canada bied je de kans om de unieke skicultuur in Canada eigenhandig te vervaren.

Beren, sneeuwscooters en helicopterskiën

Zoals gezegd, is de Canadase skicultuur iets speciaals. Je vindt in de bergen in en rond de verschillende skigebieden veel wildlife van rendieren to beren. Een groot deel van die wildernis kun je verkennen op sneeuwscooters en het minder makkelijk toegankelijke terrein kan met de helicopter bereikt worden. Canada staat bekend om de vele verkenningsmogelijkheden die in Europa en andere delen van de wereld simpelweg niet mogelijk zijn.

Een bestemming voor iedereen

Het is al met al geen verassing dat Canada hoog op de Bucketlist staat van vele ervaren skileraren. Maar Canada is niet alleen een bestemming voor zeer ervaren skileraren en semiprofessionele skiërs. Het is ook een top bestemming om je tussenjaar in door te brengen, wanneer je er een winter tussenuit wilt.

Daarnaast is Canada een van de landen waar het snowboarden immens populair is, dus ook als snowboardleraar kun je in Canada goed aan de slag.


Wat zeggen onze leraren?

Samen met Snowminds ben ik een heel seizoen naar Oostenrijk geweest. De goede service en planning van Snowminds maakte het doorlopen van de opleiding gemakkelijk en opende de deur naar een fantastische ervaring!

Mathias Hildebrand

Volgend avontuur?

Werk als skileraar in Nieuw Zeeland

Lees meer