Oostenrijk

Het meest gezellige skiland ter wereld

Word Ski instructeur in Oostenrijk, het geboorteland van alpine skiën en waar de eerste skischool werd geopend. In Oostenrijk word je een ski kampioen en wit-bier kenner

Oostenrijk is het land waar het ooit allemaal begon. Het land  dat ’s werelds eerste skischool opende – Het land met ’s werelds grootste en beste aprés-ski – en niettemin het land met de meeste skigebieden! Dit betekend dat jij , als toekomstig ski instructeur,  een gebied uit kunt zoeken die precies bij je past qua grootte, aprés-ski en omgeving. In elk gebied waar jij graag naartoe zou willen, biedt Snowminds in samenwerking met onze Oostenrijkse partners een ervaring voor het leven.

Hier bij Snowminds geloven wij dat een seizoen als ski instructeur meer is dan alleen skiën en daarom doen wij er alles aan om jouw seizoen zo uniek, uitdagend en overgetelijk te maken als wij maar kunnen. Het is daarom dan ook een perfecte manier om een tussenjaar te besteden.

Nacht skiën, World Cup races en nog veel meer

Een seizoen in Oostenrijk biedt een wereld aan ervaringen zowel op, als naast de piste! Je kunt bijvoorbeeld gaan nacht skiën, rodelen, een rondleiding in een stad nemen, aprés-skiën, hiken, tour-skiën, snowkiten, evenementen bezoeken en World Cup races bekijken.

De atmosfeer rondom skiën is uniek in Oostenrijk. Je gaat gezellige bergdorpjes, het leven in de bergen en authentieke aprés-ski beleven. In Oostenrijk is het onmogelijk om je te vervelen. Waar je ook in Oostenrijk belandt zul je bruisende en vrolijke dagen hebben, ook in het na-seizoen! Juist in het na-seizoen heb je veel tijd om samen met je nieuwe vrienden en collegas veel te gaan skiën. Tijdens het seizoen kun je ook de kans nemen om eens naar grote steden als Salzburg en Wenen te reizen, waar je leuk kan shoppen, evenementen kunt bezoeken en fascinerend erfgoed kunt bekijken.

Sneeuwgarantie

In Oostenrijk, net als in de rest van de wereld, kan de sneeuw soms op zich laten wachten. Oostenrijk heeft echter het voordeel dat alle gebieden uitgerust zijn met moderne sneeuwkanonnen, die zorgen voor een lang seizoen. Dit maakt Oostenrijk een sneeuwzekere bestemming waar zowel ervaren skiërs als nieuwkomers van kunnen genieten.

Beneden op de kaart kun je zien waar wij onze instructeurs naartoe sturen. Scroll naar beneden om te ontdekken welke gebieden er zijn en klik vervolgens op een gebied om een gedetailleerd overzicht van de bestemming te lezen.

Kies het pakket dat het beste bij je past