Kaprun

1 skipass, 3 gebieden

Word ski of snowboard instructeur in Kaprun, een favoriete bestemming van families en de droom van elke freerider. In Kaprun zijn de mogelijkheden eindeloos. Het ski gebied is verbonden met het prachtige Zell am See en de beroemde Kitzsteinhorn gletsjer, waar je los kunt gaan op 81 pistes verbonden door 53 liften.

Kaprun staat bekend om veel sneeuwval en ligt dicht in de buurt van Salzburg’s hoogste gletsjer, de Kitzsteinhorn, waar het hele jaar sneeuw ligt. Freeriders stromen massaal samen naar Kaprun om de vele ongerepte lijnen en diepe poeder te verkennen. Het gebied biedt veel ervaringen voor het leven, en als je een echte adrenaline junkie bent, probeer je Oostenrijk’s langste superpipe, neem je de zenuwslopende achtbaan Alpine Rollercoaster of doe je een ronde in ’s werelds langste funslope. Gedurende het seizoen kun je genieten van het panoramische uitzicht vanaf de adembenemende Kitzsteinhorn, op 3029 meter hoogte.

Maak deel uit van een professionele omgeving van skileraren in Skischool Oberschneider

Skischool Oberschneider is de skischool die Snowminds uitgekozen heeft om de voorbereidingscursussen te geven op de Kitzsteinhorn. Wij hebben veel respekt voor de kwaliteit van hun werk. Na het afstuderen van de opleiding, wordt van jou hetzelfde hoge niveau van werkinzet en professionaliteit in de uitvoering van je werk verwacht. Wannneer je je best doet, zul je snel merken dat je dat toffe gevoel van erkenning en respekt krijgt van de meer ervaren leraren.

Unieke mix van traditioneel Oostenrijk en een bruisend nachtleven

Wanneer je niet bezig bent de vele pistes te verkennen, kun je een tocht maken door de stad Kaprun. Hier vind je een ruime stad, die een combinatie weergeeft van traditioneel en modern Oostenrijk, met een gevarieerd en bruisend nachtleven. In Kaprun en Zell am See zijn er meer dan 45 restaurants, bars en nachtclubs te vinden, die het gemakkelijk maken om te feesten in beide steden. Gedurende het seizoen vinden er in Kaprun verschillende traditionele berg festivals en markten plaats, waar je de Oostenrijkse cultuur en lokale producten kunt verkennen. Bovenaan de Kitzsteinhorn kun je in de igloobar chillen en meedoen aan verschillende sneeuw festivals.

In het midden van drie gevarieerde ski gebieden, biedt Kaprun, met uitstekende sneeuwcondities en een schat aan attracties en entertainment, een gegarandeerde levenslange ervaring. In Kaprun is het moeilijk om je te vervelen!

 

Feitjes

Alles nog even op een rijtje

  • 20 km piste
  • 10 km ski-routes
  • Skiën van 765 tot 1730 meter
  • 53 liften
  • 3 gebieden binnen handbereik
  • Levendig en gevarieerd uitgaansleven
  • Hoogste gletsjer in de regio Salzburg

Related products

Next adventure?

Werk als skileraar in Zuid-Afrika

Lees meer