Online Frans Taalcursus

Maak je klaar voor jouw seizoen in Canada, Zwitserland of Frankrijk!

Over de Frans cursus

Ga je een seizoen doen in een Franstalig land maar ben je zenuwachtig voor de Franse taal? Doe dan mee met onze online Frans cursus! We hebben een Frans cursus op maat die je stap voor stap voorbereidt op een seizoen als ski- of snowboardleraar in de Franstalige resorts – ongeacht je niveau! De cursussen strekken zich uit over 10 weken, waarbij je wekelijks aan de slag gaat met verschillende onderwerpen verdeeld over 10 modules.

Een seizoen in sommige delen van Canada, Zwitserland of Frankrijk biedt veel spannende ervaringen, en het leren van de Franse taal is daar een onderdeel van. Ons team heeft samen meer dan 25 seizoenen over de hele wereld gedraaid en we weten als geen ander hoe het is om voor het eerst met de Franse taal aan de slag te gaan. Hoewel het in het begin misschien verwarrend lijkt, weten we dat het meer dan mogelijk is om het op te pikken met een beetje oefening! Daarom hebben we in samenwerking met voormalig Snowminds leraren een speciale cursus Frans ontwikkeld die perfect aansluit bij het doen van een seizoen in de sneeuw als ski-of snowboardleraar. Wij zijn van mening dat iedereen zou kunnen profiteren van het verbeteren van zijn Franse vaardigheden!

 

OVERAL en ALTIJD

Het grote voordeel van de cursus is dat deze online is en dus flexibel – overal en altijd. Voor alle Snowminds leraren begint de cursus in de herfst, dus je hebt genoeg tijd om Franse zinnen te oefenen. Zo ben je optimaal voorbereid voor je opleiding en het daaropvolgende seizoen.

  • Start cursus: flexibel 
  • Duur: 10 weken (mogelijkheid om de cursus sneller of langzamer af te ronden) 
  • Gemakkelijke toegang: log in en gebruik je computer, tablet of telefoon
  • Herhaal de cursus zo vaak als je wilt!

De cursus is verdeeld in wekelijkse modules, zodat je de zinnen en woordenschat in de loop van de tijd kunt leren en het meeste uit de cursus kunt halen. Het is echter geen probleem om de cursus in minder tijd af te ronden als je dat wilt!

DETAILS VAN DE CURSUS

10 ONLINE-MODULES

De cursus Frans bestaat uit 10 online modules. Je begint de eerste week met het leren van de basiszinnen die je als ski- en/of snowboardleraar nodig hebt. Vervolgens start je elke nieuwe week met een nieuwe module, waarin een voor jou als skileraar of snowboardleraar relevant onderwerp centraal staat. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met modules die zowel kinderen als volwassenen lesgeven, terwijl je kennis maakt met de technische Franse ski-/snowboard termen.

LEER MET VIDEO- EN GELUIDSBESTANDEN

Elke module bestaat uit een breed scala aan taken die je, door middel van video’s, audiobestanden en afbeeldingen, helpen om de beste leerervaring te krijgen. Zo kun je actief aan zinnen werken door ze herhaaldelijk te beluisteren en te laten visualiseren door middel van video’s en/of afbeeldingen. De cursus is niet gericht op het grammaticaal correct zijn van je Franse taal, maar op het wennen aan de taal en spreken, spreken, spreken. Daarom kan het een goed idee zijn om te proberen te herhalen wat er bij elk audiobestand is gezegd. Oefening baart tenslotte kunst.

ALTIJD EN OVERAL

De cursus is zo ontworpen dat je overal en altijd kunt oefenen. Het enige dat nodig is, is een internetverbinding en een computer, tablet of smartphone. Zo kan iedereen meedoen, ongeacht studie of werk. Je kunt de TalentLMS-applicatie ook gebruiken op jou Android- of Apple-telefoon.

MAAK EEN TOETS NA ELKE MODULE

Elke module wordt afgesloten met een toets. Zo kun je na elke module zien hoeveel je hebt geleerd en of je genoeg hebt geleerd om door te kunnen naar de volgende module.

GESLOTEN FACEBOOK-GROEP

Alle Snowminders die zich inschrijven voor onze cursus Frans worden tijdens de zomer uitgenodigd voor een besloten Facebook-groep. Elk jaar wordt de groep ongelooflijk gewaardeerd door al onze leraren, en het primaire doel van de groep is om elkaar te motiveren om de Franse taal een extra focus te geven en elkaar te helpen met enkele van de moeilijkere taken. Daarnaast bestaat de groep uit veel gelijkgestemden, waar je (als je wilt) een Franse buddy kunt vinden met wie je vervolgens de Franse zinnen kunt oefenen.

SKI & SNOWBOARD WOORDENBOEK

Naast de cursus zelf ontvang je ook een digitaal specifiek ski- en snowboard woordenboek dat je tijdens de training en tijdens het seizoen als naslagwerk kunt gebruiken. Het woordenboek is ook te downloaden op je telefoon, zodat je deze overal, vliegensvlug erbij kan pakken.

Prijs

Course Icon 10-WEEKSE SNOWMINDS FRANS CURSUS

Course Icon Snowminds Leraren: 270 euro

Course Icon

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN