5 REDENEN OM JE VANDAAG NOG AAN TE MELDEN OM SKILERAAR TE WORDEN

Snowminds februari 9, 2024

Droom je ervan om skileraar te worden? Aarzel niet om vandaag nog je droom na te jagen. Er zijn veel voordelen aan het vroeg aanmelden als skileraar en aan het beginnen van je avontuur. Het huidige winterseizoen is in volle gang, maar let op dat je de volgende niet mist!

Hier zijn 5 redenen waarom JIJ vroeg moet beginnen met het aanmelden als skileraar en ervoor moet zorgen dat je op weg bent naar je skischool! Het seizoen loopt meestal van december tot eind maart. Om het meeste uit de winter te halen, willen we je zo vroeg mogelijk op pad sturen.

Ons wervingsproces begint wanneer je een aanmelding indient. Je wordt uitgenodigd voor een online interview, en als dat goed gaat, laten we je binnen een week de uitslag van het interview weten. Succesvolle kandidaten verzekeren zich van een seizoen bij Snowminds. Ons team staat vaak in de zomer al voor het grootste gedeelte vast.

1. Bestemming

Het aantal beschikbare plekken voor leraren is beperkt, dus om je kansen te maximaliseren op een plek op je droombestemming, raden we je aan om vroeg aan te melden als skileraar – we werken op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt 🙂 In het aanmeldingsproces worden je bestemmingsvoorkeuren enorm gewaardeerd en we streven ernaar om deze zo nauw mogelijk te matchen. Het is voor ons belangrijk om je te matchen met een bestemming die voldoet aan je verwachtingen en dromen van het perfecte winterseizoen, gebaseerd op onze jarenlange ervaring met elke skischool.

2. Werkvisum voor Japan of Canada

Zowel Japan als Canada zijn populaire bestemmingen vanwege hun unieke ski-ervaringen. Voor de meeste nationaliteiten is een working holiday visum vereist om in zowel Canada als Japan te werken. Het visumproces duurt tot wel 4 maanden soms, maar kan ook met een week al klaar zijn. Daarom is het van groot belang dat je vroeg begint. Er wordt ook jaarlijks een beperkt aantal visa uitgegeven, dus een vroege visumaanvraag in het jaar is noodzakelijk om er een te bemachtigen.

3. Aanmelden als skileraar met vrienden of partner?

Wil je het seizoen doorbrengen als skileraar met je partner of je favoriete ski-maatje? Het regelen hiervan vereist een goede planning om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats valt. Echter, de puzzel wordt veel gemakkelijker om op te lossen als je vroeg aanmeldt. Elke skischool heeft verschillende eisen en standaarden voor de leraren. Dit is waarom een vroege aanmelding een voordeel kan zijn. Als jij of je vriend nog net niet voldoet aan de standaarden van je droombestemming, is er tijd genoeg om de ervaring op te doen die je nodig hebt.😉

4. Bijwonen van het kick-off evenement

Bij Snowminds willen we ervoor zorgen dat je een geweldige sociale ervaring hebt, daarom houden we ons jaarlijkse kick-off evenement. Deze evenementen zijn een geweldige manier om de andere Snowminders te ontmoeten waarmee je op seizoen gaat. Kom in contact met gezellige mensen die jouw passie voor de bergen delen en begin vandaag nog met het opbouwen van een band met je toekomstige nieuwe beste vrienden.

5. Tijd voor taalverbetering

Je hebt misschien al Duits of Frans op school gehad, maar de lesgeefsituatie kan een heel ander verhaal zijn. Stel je voor dat je voor 10 studenten staat en hen leert skiën – dit vereist specifiek taalgebruik en duidelijkheid die alleen met oefening komt. Om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid bent, is het een goed idee om je taalvaardigheden ruim voor het seizoen begint te verbeteren. Bij Snowminds bieden we taalcursussen aan die je helpen deze vaardigheden te versterken en de woordenschat te beheersen die nodig is om de beste leraar te zijn die je kunt zijn!

Nou… we schreven 5 redenen, maar dit is misschien wel de belangrijkste reden:

6. Je hebt iets om naar uit te kijken!

Wacht niet op het ‘perfecte moment’ voor een once-in-a-lifetime ervaring. Als je droomt van een winter met soepele, scherpe bochten en verse poedersneeuw, is nu het moment om de kans te grijpen. Vergeet ‘morgen’ – de beste avonturen wachten niet! Dien nu je aanmelding in als skileraar en zorg ervoor dat je deze ervaring van je leven niet mist!

Erin Fischer is een van onze leraren die momenteel in Silver Star, Canada, lesgeeft en een eerder seizoen in Falls Creek, Australië, heeft gehad. Ze begon vroeg met haar aanmelding als skileraar en deelt daarom haar ervaring en waarom het een voordeel is geweest om vroeg aan te melden.

“Voor mij betekende vroeg aanmelden dat ik, met Canada’s beperkte visa, een voorsprong kon nemen in mijn carrière. Ik had voldoende tijd om te plannen en te sparen, en om mezelf te organiseren, ik voelde me super voorbereid tegen de tijd dat ik aankwam”

Als je geïnteresseerd bent om voor volgend seizoen, waarom zou je niet nu al aanmelden? 😉❄️

MELD JE VANDAAG AAN

We werken met aanmeldrondes, hierdoor raken de plekken snel vol, dus zo snel mogelijk aanmelden verhoogt je kans om bij het team te komen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen op 010-8081383

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×