Informatie over het Coronavirus

Snowminds
Snowminds maart 17, 2020

Laatste update: 20 April, 2020

Snowminds volgt op dit moment alle ontwikkeling rondom het coronavirus op de voet. Op deze pagina vind je alle relevante informatie over de huidige situatie. We raden alle reizigers en leraren die met ons op pad zijn om alle richtlijnen van de lokale en nationale autoriteiten te volgen.

Geld-terug-garantie – Boek met een veilig gevoel

Al sinds de start van Snowminds in 2012, is het altijd onze prioriteit geweest om al onze deelnemers veilig en zeker te helpen bij een avontuur in de sneeuw. We zijn daarom ook nu doorlopend in contact met onze partners in de verschillende skigebieden. Op dit moment is de verwachting dat alle opleidingen in het seizoen 2020/2021 kunnen plaatsvinden.

We begrijpen dat de huidige situatie tot zorgen kan leiden. Om 100% zekerheid te creëren, hebben we een geld-terug-garantie in het leven geroepen.

De geld-terug-garantie betekend simpelweg dat indien de door jou geboekte reis of opleiding niet plaats kan vinden vanwege Covid-19, we je de mogelijkheid bieden om de opleiding kosteloos naar een ander moment te verplaatsen of je de mogelijkheid geven voor een volledige terugbetaling van het betaalde bedrag, inclusief de aanbetaling.

De geld-terug-garantie is van toepassing wanneer je je reis of opleiding al geboekt hebt en voor iedereen die zich nog voor de opleiding wil aanmelden. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden en je volledig richten op het aankomende vertrek.

Algemene informatie

Alle reizigers die met Snowminds onderweg waren zijn ondertussen veilig thuis. Daarnaast zijn zo goed als alle leraren die door ons zijn opgeleid weer thuis aangekomen. We hebben sinds de uitbraak met al onze reizigers, door ons opgeleide leraren en hun contractpersonen contact gehad.

Moet ik terug naar huis keren indien ik nu in het buitenland ben?

We raden alle reizigers en leraren die met ons op pad zijn om alle richtlijnen van de lokale en nationale autoriteiten te volgen. De situatie ontwikkeld zich wereldwijd snel; de skigebieden zijn gesloten, meer landen sluiten hun grenzen en veel luchtvaartmaatschappijen annuleren vluchten.

Mocht je binnen afzienbare tijd thuis willen zijn, dan raden we je aan het advies van onze regering aan te houden, en zo snel mogelijk naar huis terug te keren.

Wat als ik mijn vliegticket wil wijzigen?
Wanneer we een vliegticket wijzigen, zijn we afhankelijk van onze airline partners. Vanwege de Coronavirus-situatie is er momenteel veel vraag naar verandering van vliegtickets en proberen we zo snel mogelijk nieuwe tickets uit te geven. Om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen en je goede service te kunnen bieden, vragen wij je om onderstaand formulier te in te vullen wanneer je gebruik wilt maken van het wijzigen van je vliegticket. Op deze manier kunnen wij jou zo snel mogelijk helpen. Wanneer je al met ons in contact bent over de specifieke verandering, vervalt dit formulier.
Link naar wijzigen/annuleren vliegticket 

Terugbetaling van geannuleerde opleidingen
Alle opleidingen en reizen die tot 10 mei zouden plaatsvinden zijn geannuleerd. Dit betreft onder andere onze Hawaii seizoensafsluiting, de Japan round trip en de landes opleiding in Oostenrijk. Mocht je je voor een van deze reizen hebben aangemeld, dan hebben we contact met je opgenomen over een volledige terugbetaling van de reiskosten.

Mocht je geen informatie ontvangen hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Waar kan ik mijn reisverzekeringsinformatie vinden?
Wanneer je een reisverzekering via Snowminds hebt afgesloten, dan kun je alle informatie met betrekking tot je verzekering vinden op deze pagina.

Wat is de huidige situatie met betrekking tot de opleiding in Nieuw Zeeland.
Op dit moment geld er een aangescherpt reisadvies voor Nieuw Zeeland. We zijn in nauw contact met onze partners in The Remarkables en zij geven aan dat ze op dit moment niet verwachten dat het seizoen niet van start zal gaan. Op dit moment verwachten we daarom dat de opleiding zal plaatsvinden.

Mocht op termijn blijken dat de reis niet door kan gaan in verband met het Covid-19 virus, dan ben je beschermd door onze geld-terug-garantie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om de opleiding kosteloos naar een ander moment te verplaatsen, of een terugbetaling van het volledig betaalde bedrag te ontvangen.

Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, of je willen aanmelden voor een van onze opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!