Het seizoen van Vera

Avatar foto
Vera Akkerman mei 12, 2018
Afgelopen seizoen heb ik als ski- en snowboard lerares in Mayrhofen gewerkt. Hier heb ik heel veel variatie gehad in lesgeven. In de start van het seizoen heb ik met de aller kleinsten gewerkt, ook wel de bambini’s genoemd. Tussendoor heb ik volwassen in een groep, maar ook privé skiles mogen geven. Verder mocht ik ook een aantal keer mijn snowboard gebruiken om volwassenen te leren snowboarden. Dit alles zorgde ervoor dat ik heel wat heb kunnen doen en zo dus ook voor mezelf heb kunnen bepalen wat ik nou “stiekem” het leukst vond.
Een paar weken na de start van het seizoen kreeg ik dan ook mijn eigen groepjes met kinderen. Op de foto zie je mijn leukste klasje. Dit was zonder meer de leukste lesweek die ik dit seizoen als ski- en snowboard lerares heb gehad. In het begin van de week gingen de kindjes uit mijn groepje nog heeeeel voorzichtig van de rode piste, maar na een paar dagen vlogen ze, zonder vrees, met snelheid en veel plezier de zwarte af!
Aan het einde van de week is er altijd een grote race. De kinderen krijgen startnummers en na het aftellen laten ze hun ouders zien hoeveel ze vooruit zijn gegaan met skiën. Na de prijsuitreiking was het helaas alweer tijd om doei te zeggen tegen mijn kindjes. Ze kwamen allemaal nog een dikke high five of knuffel geven en riepen vervolgens nog een keer: ‘tot volgend jaar juf!!’ Dit soort leuke en bijzondere momenten zorgen er mede voor dat mijn eerste seizoen als skileraar enorm geslaagd was.
 
Vera.

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN