Hoe is een Q&A sessie met Snowminds?

Snowminds oktober 21, 2019

Als je geinteresseerd bent in een winterseizoen, dan heb je hierover vast vragen. Daniel heeft seizoen gedaan vorig jaar en heeft een blog gemaakt over zijn Q&A ervaringen.

Voordat ik op seizoen ging met Snowminds, twijfelde ik erg over de plannen voor mijn tussenjaar.

Ik was in twijfel of ik graag veel zon, of veel sneeuw wou.

Gelukkig heb ik via Facebook Snowinds gevonden, en daarna ben ik informatie gaan verzamelen.

Ik heb daarbij veel hulp gekregen van de uitgebreiden website, maar ik had daarna toch nog een aantal vragen… Hoe is het leven als een skileraar? Is het gaaf?

Ik had zelf een aantal vragen, maar vooral mijn ouders hadden heel veel vragen en zorgen.

 

Ik ben op onderzoek uitgegaan op de Snowminds website, en daar was een info meeting bij mij in de buurt waar ik mijzelf en mijn ouders heb aangemeld. Snowminds leraren vertelde mij verhalen over hun seizoen en alles wat Snowminds aanbiedt.

Het was een super gezellige avond en mijn ouders waren erg enthousiast, doordat ze veel duidelijkheid kregen wat betreft hun vragen.

 

Er waren veel andere nieuwgierige ouders, en deelnemers. Het was geheel gratis om hieraan deel te nemen, ookal was je nog niet aangemeld voor een opleiding.

Het beste was dat er ervaren Snowminds leraren aanwezig waren en zij erg veel leuke verhalen konden vertellen over hun seizoen. Zij hebben hun persoonlijke ervaringen verteld, en hoe zij het hebben beleefd als een ski- of snowboardleraar via Snowminds.

Aan het einde van de infomeeting ging ik naar huis met een goed gevoel, en heb ik de dag erna mijn sollicitatie gemaakt!

 

Daniel is een van de Snowminds Teamleaders voor het seizoen 19/20. Hij gaat samen met zijn beste vriend Lucas naar Apex in Canada aankomend seizoen.

Heb jij interesse om deel te nemen aan een Q&A sessie met Snowminds, dan kun je jezelf hier aanmelden.

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×