Snowminds gaat naar de TussenjaarBeurs op 20 & 21 april 2022!

Snowminds april 13, 2022

Wat ga je doen na je studie of je opleiding? Dat is een vraag die velen zich stellen en die niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden is. Voor iedereen die erover denkt om een tussenjaar in het buitenland te doen, wordt er elk jaar de TussenjaarBeurs georganiseerd. Dit jaar is Snowminds daarbij.

Steeds meer mensen kiezen voor een tussenjaar in het buitenland na school of een studie. Het is de ideale manier om een jaar écht te doen wat je leuk vindt, terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid krijgt om in een nieuwe en unieke omgeving veel te leren. Dat is dan ook precies wat we elk jaar van onze deelnemers terug horen: “Ik had al verwacht dat het skiën en snowboarden erg leuk zou zijn, maar ik had nooit verwacht zo veel andere dingen te leren. Een vreemde taal, een nieuwe cultuur, een andere werkomgeving en nieuwe vrienden hebben me veel meer gebracht dan ik van tevoren had gedacht.”

Een tussenjaar in het buitenland kan natuurlijk op verschillende manieren ingevuld worden. Juist daarom wordt jaarlijks de TussenjaarBeurs georganiseerd. Tijdens de beurs kun je jezelf laten informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Deelnemen aan de online TussenjaarBeurs biedt dus de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over het doen van een seizoen als ski-of snowboardleraar. Je kunt vragen stellen over onze opleiding, de verschillende bestemmingen en kunt met ervaren skileraren praten over hun ervaringen. De beurs zal online plaatsvinden op 20 & 21 april.  Aanmelden kan via de website van de TussenjaarBeurs!

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN