Snowminds Geld Terug Garantie

Snowminds juni 14, 2021

Geld-terug-garantie – Boek met een veilig gevoel

Al sinds de start van Snowminds in 2012, is het altijd onze prioriteit geweest om al onze deelnemers veilig en zeker te helpen bij een avontuur in de sneeuw.

Daarom zijn alle leraren die met ons reizen automatisch gedekt met de Snowminds Geld-Terug-Garantie.  Dat betekend dat wanneer je opleiding of skireis door Snowminds voor vertrek geannuleerd wordt, je automatisch de keuze uit de volgende opties hebt:

  • Ontvang een volledige terugbetaling 
  • Verplaats de opleiding of skireis naar een andere datum zonder bijkomende kosten
  • Verander je boeking naar een andere bestemming of opleiding

De geld-terug-garantie is van toepassing wanneer je je reis of opleiding al geboekt hebt en voor iedereen die zich nog wilt aanmelden. Je kunt je dus met een gerust hart aanmelden en uitkijken naar een fantastisch seizoen in de sneeuw!

Wat als mijn opleiding door Covid-19 geannuleerd wordt?
Indien de opleiding door Covid-19(Coronavirus) geannuleerd wordt, dan kun je aanspraak maken op de Geld-Terug-Garantie waarbij je kunt kiezen uit de bovenstaande oplties.

Zijn er kosten die niet gedekt worden door de Geld-Terug-Garantie?
De Geld-Terug-Garantie dekt een volledige terugbetaling, inclusied aanbetalingen, zo lang de opleiding nog niet vertrokken is. Mocht je extra’s geboekt hebben die al voor vertrek van start gaan of ontvangen zijn, zoals een annuleringsverzekering, ski materiaal of taal cursussen, dan vallen die niet onder de Geld-Terug-Garantie.

Mocht je vragen hebben over het bovenstaande, of je willen aanmelden voor een van onze opleidingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN