Waarom is het en goed idee om jezelf vroeg aan te melden?

Snowminds november 12, 2021

Ik wil graag op seizoen, maar hoezo zou ik mezelf vroeg aanmelden?

Dit is een veel voorkomende vraag, maar er zijn veel verschillende redenen!

Wij hebben in deze blog een aantal redenen omschreven, om die vraag eens en voor altijd duidelijk te beantwoorden!

Indeling en beschikbare plekken

Je kunt je voorstellen dat we door het hele jaar veel aanmeldingen ontvangen. Per jaar, leiden we wereldwijd ongeveer 1000 leraren op. Dat betekend dat op plekken die erg populair zijn, er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar is. Meld je je eerder aan, dan heeft dat dus invloed op allerlei factoren die we hieronder in meer detail beschrijven.

Bestemming en Visum

De eerste rede is je bestemming. Er zijn maar een aantal spots beschikbaar voor leraren in iedere bestemming elke seizoen en wanneer je opzoek bent naar een specifieke bestemming. Hier geldt het volgende: hoe sneller, hoe beter.

Zodra jij je aanmeldt, worden jou wensen en dromen voor een seizoen meegenomen tijdens de beslissingen. Hoe meer bestemmingen er nog beschikbaar zijn, des te groter de kans is de kans op het vinden van de perfecte bestemming. Het kiezen van de juiste plek is iets wat we heel serieus nemen, en het Snowminds team weet precies wat elke bestemming te bieden heeft.

Een ander belangrijke punt om te benoemen is dat er maar een gelimiteerd aantal visums beschikbaar zijn voor de landen. Het belangrijk om je zelf vroeg aan te melden als je een Working Holiday visum nodig heb en deze dus niet mis te lopen.

Vrienden en een community

Als jij een seizoen wilt don met een vriend, is het gemakkelijker om te regelen als je er vroeg bij bent. Om de mogelijkheid te vergroten voor dezelfde bestemming, werk en/of samenwonen moeten wij het op tijd weten zodat we hier voor ons best kunnen doen.

Ook als je op seizoen gaat zonder een vriend zijn er andere redenen om jezelf op tijd aan te melden. Gedurende het jaar zullen er events gepland zijn voor Snowminders die op seizoen gaan, onder andere een fantastisch Kick-Off event waar je de kans krijgt om andere gelijkgestemde te leren kennen die ook op seizoen gaan!

Je zult onderdeel worden van de Snowminds Family, en gedurende dit avontuur zul je vrienden maken die vanuit alle hoeken van de wereld komen.

Wat als ik nog moet slagen?

Goed vooruit plannen is het halve werk. Maar we weten ook dat er van alles kan zijn waardoor je niet zomaar 6 maanden vooruit kunt kijken. Denk daarbij aan het halen van een opleiding, afstuderen of het halen van je eindexamens. Daarom hebben we speciaal voor iedereen die tussen 30 april en 30 september slaagt of afstudeert de “Niet-geslaagd” regeling. Dat betekend dat wanneer je onverwachts niet slaagt voor eindexamens of een scriptie, je de reis volledig kosteloos kunt omboeken, of je ervoor kunt kiezen om de reis kosteloos te annuleren. In dat geval krijg je het gehele bedrag terug, inclusief de aanbetaling!

Waarom Snowminds?

Snowminds heeft, naast dat het een van de grootste ski leraren community is, de unieke kans om je baangarantie te geven. Dit betekent dat, zolang jij je examen behaald wij de garantie kunnen geven om een seizoen als leraar/lerares aan de slag te gaan.

Wij halen er voldoening uit om alle ”saaie” zaken te regelen, dit betekend dat jij volledig kan focussen op het worden van een ski/snowboard leraar.

In het kort, dit betekend dat jij een gevuld jaar hebt met werk ervaring, een internationaal diploma en herinneringen voor het leven.

Als je op seizoen gaat is er een Team Leader op je bestemming. Zij hebben allemaal al een seizoen met Snowminds gedaan en zult je gedurende het seizoen helpen. Het is mogelijk voor leraren om een seizoen met Snowminds te doen om Team Leader te worden het daar op volgende jaar en dit staat natuurlijk super op je CV!

Daniel Kringelbach, een huidige Team Leader van Snowminds heeft zijn eerste seizoen voor 1 december geboekt. Achteraf zegt hij het volgende: ”Ik heb geld bespaard, en had iets om een heel jaar naar uit te kijken”.

Dus… naast alle zaken die wij hierboven hebben genoemd, je zult ook wat hebben om naar uit te kijken wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is.

Als jij graag een seizoen in de sneeuw wilt zijn samen met Snowminds, waarom zou je niet direct aanmelden? 😉❄️

Je kunt jezelf hier aanmelden en mocht je vragen hebben kun je ons bereiken via :

+31 (0)10-8081383 of [email protected]

 

 

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN