Waarom Vendela een seizoen als skilerares in Spanje wilt doen

Avatar foto
Vendela september 10, 2019

Onze nieuwe bestemming in Spanje is een droom die uitkomt. Het begin van het seizoen komt steeds dichterbij, en in twee maanden start de skileraren opleiding in Spanje! We hebben contact gehad met Vendela, zij was van alle deelnemers een van de eerste die zich heeft aangemeld voor een seizoen in Sierra Nevada. In deze blog kun je lezen waarom Vendela zoveel zin heeft in aankomend seizoen!

Hoi, zou jij jezelf kunnen voorstellen?

Mijn naam is Vendela, en ik ben 21 jaar oud. Mijn grootste passies zijn om de wereld te zien en te reizen, nieuwe mensen leren kennen en mijzelf als persoon te ontwikkelen.

Waarom heb jij voor Snowminds gekozen?

Ik ben bij toeval Snowminds tegengekomen, waarmee ik erg blij mee ben. Zij kunnen na de opleiding een baan garanderen, alles is erg goed georganiseerd en geïnformeerd.

 

 

Waarom heb jij de keuze gemaakt om naar Spanje te gaan?

De keuze voor Spanje heb ik gemaakt, doordat ik Spaans in school heb gehad. Ik heb ook de keuze gehad om in andere landen te werken. Het idee om de dag te beginnen met skien, en te eindigen met relaxen om het strand lijkt mij te gek!

Waar kijk jij naar uit tijdens het seizoen?

Ik kijk er erg naar uit om mijn Spaans te verbeteren natuurlijk! Ook heb ik er zin in om nieuwe mensen te leren kennen, en om in een fantastische omgeving te wonen en werken.

Wat wil jij bereiken tijdens het seizoen?

Het hoofddoel wat ik heb gesteld voor mijzelf, is om mijn ski level te verbeteren. Dit is voor mij erg belangrijk zodat ik het skien bij kan leren aan andere mensen.

Heb jij nog andere gedachten of verwachtingen van dit seizoen?

Het fijne aan het skileraren beroep is dat je de hele dag actief bezig kan zijn. Ik hou van bewegen en het is fantastisch om dit te kunnen combineren met mijn werk.

 

// Vendela

 

Is het bij jou nu ook gaan kriebelen om een seizoen in Spanje te doen? Meld je dan hier aan! 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN