Wordt dit jouw volgende avontuur?

Snowminds oktober 3, 2019

Zit jij in de situatie, waar jij een seizoen in de sneeuw wilt doen, maar denkt dat je misschien te laat bent? Jouw vrienden hebben misschien al een nieuw avontuur geboekt, of zijn al begonnen met studeren, en jij hebt nog geen keuze gemaakt. Geen zorgen, wij hebben nog een aantal plekken vrij. Hier vind jij een lijst met verschillende locaties waar jij je nog voor kunt aanmelden! Hieronder zullen wij de verschillende locaties voor jou op een rijtje zetten.

 

Canada

Als jij graag naar Canada toe wilt, hebben we twee opties. De eerste is dat jij het voor elkaar hebt gekregen om een van de 350 Working holiday visums die ieder jaar al vergeven zijn in Juni te bemachtigen. Als jij een van de gelukkige bent geworden, hebben wij baangarantie voor jou in een van de skischolen waarmee wij samenwerken. Begint het te kriebelen? Dan kun je je hier aanmelden!

Als jij geen visum verkregen hebt, dan hoef jij nog niet de hoop op te geven over een winter in Canada. Wij hebben speciaal voor jou een opleiding opgezet, zodat jij ook dit fantastische avontuur kan ervaren tijdens de 11-weekse opleiding! Doordat wij goede connecties hebben met de Canadian Ski Association en Sun Peaks Resorts in Canada, heb jij de mogelijkheid om je Level 1 en Level 2 te behalen gedurende dit avontuur. Tijdens de 11-weekse opleiding heb jij 4-5 dagen per week professionele training. Daarbij ligt de focus op het verbeteren van jouw skills op de piste, maar ook buiten de piste. Deze opleiding wordt gegeven zowel voor ski, als snowboard

Japan

In Japan hebben wij nog een aantal plekken vrij. Veel tijd is er niet meer voordat wij vertrekken en alles geregeld moet zijn. Je moet onder andere een Working Holiday visum hebben, wat gemiddeld 1 tot 4 weken duurt om aan te vragen. De skischool wilt graag ook een gesprek met jou aangaan voordat je daar aankomt. Daarom moet er actie ondernomen worden, heb jij interesse? Vind hier meer info , en meld je aan voor de deadline op 7 Oktober!

Oostenrijk

Om als skileraar in Oostenrijk te werken, zul je eerst aan de Anwärter opleiding moeten deelnemen. Deze opleidingen vinden plaats in november en in januari. De opleiding van November vertrekt binnenkort al, en dit is dus ook de laatste kans om jezelf aan te melden. 

Je kunt alle informatie over de opleidingen in Oostenrijk hier vinden. De opleiding word gegeven in het Duits, maar laat je niet afschrikken! Wij zullen je hierbij helpen tijdens de opleiding. 

 

Als jij een seizoen in de sneeuw wilt doen, is de laatste kans om jezelf aan te melden op 7 Oktober.

Mocht je vragen hebben, kun je ons telefonisch bereiken via +31 (0)10-8081383 of je kunt ons een mailtje sturen naar  [email protected] 

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN