Camps en Vervolgopleidingen

Haal het uiterste uit jezelf!

De droom

Het leuke aan het doen van seizoenen is dat je je constant kunt blijven verbeteren. Daarom hebben wij een speciaal trainingsprogramma’s ontwikkeld om je ski of snowboard skills te verbeteren. Of je je nou verder wilt ontwikkelen op de piste of meer wilt leren tijdens onze off-piste opleiding. In je eerste echte seizoen als een ski- of snowboardleraar bieden we je ook de mogelijkheid aan om de Landes opleiding deel te nemen in Oostenrijk of het Level 2 diploma Canada. Er zijn verschillende vervolgopleidingen voor iedereen. De keuze is aan jou.

 

 

Vervolgopleidingen speciaal voor jou!

Ben je er klaar voor om je ski skills naar een hoger niveau te brengen en de off-piste te verkennen? Meld je dan aan voor onze nieuwe Off-Piste Opleiding in Canada. Deze 28 dagen, verspreid over 2 maanden, geeft je het vermogen om te leren hoe je veilig en effectief off-piste kan gaan en op verse poeder te skiën. Het leukste is zelfs dat je makkelijk kan participeren aan de opleiding naast je wekelijkse werk als ski en snowboardleraar.

 

“Er is niks beter dan een gloednieuwe dikke laag sneeuw, er is op zo'n dag dan ook maar één ding om te doen: Snorkel op en poederen"

- Thijs, Snowmindsleraar

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?