HAWAII REIS

Van winterparadijs naar zomerparadijs!

 

Aloha, Hawaï

 

Als je denkt aan het paradijs, een echte ‘off the map’ bestemming, en waar de zon altijd schijnt, is er één plek die je bijna altijd te binnen schiet: de eilanden van Hawaï. Diep verscholen in het midden van de Stille Oceaan, ver weg van alle wereldproblemen, ligt Hawaii – een magische plek waar Oost en West elkaar ontmoeten! Het is een natuurparadijs waar mensen van over de hele wereld komen om van de zon te genieten, om op ongelooflijke golven te surfen, de natuur te verkennen, mai tai en kokosnoot mojito’s te drinken, te snorkelen of te duiken, met schildpadden te zwemmen en nog veel meer. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar gelukkig voor jou ligt het nu voor het grijpen.

 

Nu regelen wij bij Snowminds een once-in-a-lifetime kans om Hawaii te bezoeken. Het eerste jaar hadden we 68 Snowminders op de reis, waardoor het meteen een klassieker werd. Het is pure mahalo! Kun je een betere manier bedenken om een lang en geweldig winterseizoen in Canada of Japan af te sluiten dan met een epische seizoensfinale met nieuwe en oude Snowminds-vrienden op Hawaii?

 

Van het winterparadijs naar het zomerparadijs gaan is gewoon geweldig!

- Rebecca, Snowminds skilerares

Reisprogramma 

 

Op Snowminds’ Hawaii einde van het seizoen tour, krijg je de kans om zelf te ervaren waar “The Aloha state-of-mind” over gaat, dus maak je klaar voor good vibes, Hawaiian-style! De reis begint in Canada of Japan na het skiseizoen, waar jij en de rest van de Snowminds crew naar O’ahu vliegen, beter bekend als “The Gathering Place” met zijn prachtige zandstranden, watervallen, avontuurlijke ervaringen en kleurrijke nachtleven.

 

Vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt, begint de reis zoals elke reis zou moeten beginnen; met lei’d. Daarmee bedoelen we natuurlijk een warm Hawaiiaans welkom, waarna jij en alle andere Snowminders in Honolulu worden ondergebracht in het onlangs gerenoveerde Wayfinder Hotel, gelegen op 300 meter van het wereldberoemde Waikiki Beach, waar Duke Kahanomoku het surfen beroemd maakte. De locatie is alles, en het spreekt voor zich dat het hier niet beter wordt!

 

Op een van de eerste dagen trappen we de Snowminds seizoensfinale af met een traditionele Hawaiian Luau (spreek uit als loo-ah-oo), bestaande uit een barbecue, tropische drankjes en een avond hula dansen op lokale Hawaiiaanse muziek! Tijdens de rest van de reis kun je van Hawaii genieten door te relaxen op het strand, surflessen te nemen, te snorkelen, of iets heel anders. Als je minder op het strand wilt liggen en meer actie, kan je ook een auto huren en O’ahu verkennen, wandelen naar prachtige watervallen, snorkelen met zeeschildpadden, van een klif springen in een prachtige lagune, of zelfs skydiven. O’ahu is een eiland vol ervaringen en bij Snowminds hebben we een bomvol programma samengesteld dat de reis tot een onvergetelijke afsluiting van een magische winter maakt.

 

Na een goede week vol plezier worden jij en alle andere Snowminders teruggebracht naar het vliegveld waar het vliegtuig teruggaat naar Canada of Japan, vanwaar je naar huis kunt vliegen naar het mooie Nederland of verder de wereld in kunt reizen.

 

Reisgids

 

Wij regelen alle praktische zaken, zodat je optimaal van de reis kunt genieten. De data worden ook afgestemd met je skischool, zodat je de mogelijkheid hebt om je seizoen af te maken en deel te nemen aan de reis. Het enige wat je moet doen is je tas inpakken, goede vibes meenemen, en je 100% focussen op het genieten van de reis met nieuwe en oude Snowminds vrienden.

 

Reisperiode

Circa. 18.4 – 27.4 2023

Circa. 16.4 – 26.4.2024

 

Wat is inbegrepen?

 • Retourvluchten van en naar Vancouver of Tokio incl. één stuk bagage
 • Transfer van/naar de luchthaven en overnachting in Honolulu op Waikiki Beach
 • 9 nachten in het Wayfinder Hotel in 4-bed hotelkamers met een gedeeld tweepersoonsbed
 • Traditioneel Hawaiian Luau diner, met een avond van BBQ, drankjes en hula dansen
 • Activiteitenprogramma met o.a. beachvolleybal toernooi, joggen, en gezamenlijk eten (tegen betaling).
 • 1-dag begeleide “Island Tour” op Oahu met veel ervaringen
 • Mogelijkheid om activiteiten te proberen zoals surfen, varen, ATV, skydive, of andere
 • Snowminds’ Team Leader voor de hele reis
 • De reis wordt gedekt door het Garantiefonds Reizen
 • Een totaal geweldige en once-in-a-lifetime seizoensfinale in Hawaii!

 

Wat is niet inbegrepen?

 • Transfer van skischool tot Vancouver of Tokio vliegveld
 • Bagage opslag in Vancouver of Tokio
 • Mogelijke overnachting in Vancouver of Tokio voor of na de reis
 • Maaltijden, activiteiten en alles wat niet hierboven is beschreven

 

 

Vaak gestelde vragen

 

We hebben hard gewerkt om een geweldige eindejaarsreis naar Hawaii te organiseren en elk jaar proberen we de reis nog beter te maken. Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen verzameld. Als je nog verdere vragen hebt, twijfel dan niet om contact op te nemen met het Snowminds team 🙂

 

Kan ik mijn werk bij skischool afmaken voor de reis ?

Het korte antwoord is ja. We hebben deze data gekozen om je de kans te geven je skischool werk af te maken en misschien zelfs een beetje te reizen met wat vrienden voordat de eindejaarsreis in Hawaï begint. Enkele skischolen hebben langere seizoenen, maar in die enkele gevallen hebben we met de skischool geregeld dat de reis op deze data plaatsvindt. Met andere woorden, we hebben deze reis zo gepland dat het samenvalt met het Snowminds leraren seizoen.

Hoe werkt de betaling?

Bij inschrijving wordt een aanbetaling van €200 euro gedaan, waarna de reis wordt betaald als onderdeel van je totale reis met Snowminds.

Kan ik mijn vliegticket wijzigen ?

Je vliegticket van en naar Canada/Japan kan tegen betaling worden gewijzigd. Het vliegticket naar Hawaii zelf kan niet worden gewijzigd, omdat het een groepsticket is. Als je dit deel van het ticket wilt wijzigen, laat het ons dan weten wanneer je je inschrijft, zodat we het voor je op maat kunnen maken.

Ga ik na Hawaii meteen terug naar Nederland?

In principe is het geheel aan jou. De vlucht inbegrepen in deze reis is een retour ticket van Vancouver/Tokio naar O’ahu, Hawaii. Zo zorgen wij ervoor dat je terugkomt in het land waar je vandaan bent gevlogen, zodat je je bagage kunt ophalen, een paar dagen kunt blijven voordat je weer terug gaat naar Nederland, verder weg of over de wereld kunt reizen. Als je na Hawaï wilt terugkeren naar Nederland, kunnen wij je helpen je ticket te boeken zodat je kort na Hawaii naar huis vliegt. Let op: als je reis vanuit Hawaii vertraagd is, bijvoorbeeld met één dag, geldt dit niet voor een wijziging van je ticket naar Nederland. Daarom raden wij je altijd aan om na de reis naar Hawaii een paar nachten in Vancouver/Tokio te blijven, zodat je beschermd bent tegen onvoorziene veranderingen.

Prijs

Course Icon De Snowminds seizoen-eindreis in Hawaï!

Course Icon Vanaf €2.295 vanuit Canada en €2.695 vanuit Japan

Course Icon Zo snel mogelijk!

Course Icon Hawaii, USA

Course Icon 18 april 2023 - 27 april 2023

Course Icon Aanbetaling: €200

Neem hier contact op!

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest