ALOHA HAWAÏ

Waar Oost en West bij elkaar komen voor de Snowminds seizoens eind-reis!

 

ALOHA, HAWAÏ!

Als je denkt aan een paradijs, een echte ‘van de kaart af’ bestemming en waar de zon altijd schijnt, is er een plek die bijna altijd in je opkomt: de eilanden van Hawaï. Verborgen, diep in het midden van de Stille Oceaan, weg van alle problemen van de wereld, ligt Hawaii – een magische plek waar Oost en West elkaar ontmoeten. Het is een natuurlijk paradijs waar mensen van over de hele wereld heengaan, genieten van de zon, surfen op ongelooflijke golven, de natuur verkennen, mai tai’s en kokosnoot mojito’s drinken, snorkelen of duiken, zwemmen met schildpadden en nog veel meer. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar gelukkig voor jou is het nu voor het oprapen.

Voor de allereerste keer ooit biedt Snowminds je de once-in-a-lifetime mogelijkheid om Hawaii te bezoeken met je nieuwe en al bestaande Snowminds vrienden. Wat is een betere manier om je winterseizoen af ​​te sluiten als skileraar of Snowminds-leraar in Canada of Japan, dan met een epische reis naar Hawaï? Dit is vast een moeilijke vraag om te beantwoorden. Dat is waarom we hopen dat je met ons meegaat met dit community-avontuur van vrienden, zonnig weer, goede vibes, golven en natuurlijk de Snowminds gezelligheid.

 

"Waarom Hawaï? Are you kidding?! Het is Hawaï!!!"

- Brit, Snowminds Californië teamlid die verliefd is op Hawaï

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Gedurende een week in het paradijs krijg je de kans om te ervaren wat de ‘aloha-state of mind’ inhoudt. Mahalo hoa. Maak je klaar om te genieten van de goede vibes, Hawaiian-stijl! De reis begint ongeveer 18 april tot 28 april (afhankelijk van de vluchtopties) uit Canada of Japan nadat het skiseizoen is afgelopen.

Je komt aan in Kauai, bekend als “The Garden Isle” vanwege zijn ongerepte stranden, minimale commerciële ontwikkeling en weelderige tropische regenwouden en bergketens. De prachtige kliffen van de Na Pali Coast hebben gediend als achtergrond voor grote Hollywood-films, zoals Jurrasic Park, terwijl de 10 mijl lange Waimea Canyon in het midden van het eiland de lokale bijnaam verdiend als, de “Grand Canyon van de Stille Oceaan “.

Vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt, begint je reis aan de manier waarop elke onvergetelijke eiland ontsnapping moet gebeuren: ‘geleid’ worden. Natuurlijk bedoelen we daarmee een vriendelijke lokale begroeting, waarbij je een ketting van bloemen, schelpen, bladeren en kukui-noten ontvangt, het moment waarop je op de Hawaïaanse bodem stapt. Vanaf daar regelt Snowminds een privétransfer naar een lokaal hostel, gunstig gelegen nabij enkele van de beste stranden van Hawaï. Voordat je denkt aan slapen, begint Snowminds je reis met een traditionele Hawaiian Luau (spreek je uit als: loo-ah-oo), een welkomstfeest en Hawaiian BBQ vol met lokaal vlees, eiland drankjes en een nacht hula-dansen op lokale Hawaiian-muziek!

Vanaf Dag 2 word je elke dag een breed scala aan activiteiten aangeboden die aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren en interesses. We hebben een “jij bent de baas” -benadering omarmd, wat betekent dat jij mag beslissen welke activiteiten het coolst voor je klinken. We willen je de maximale flexibiliteit geven, zodat je kunt doen waar je je op dat moment goed bij voelt. Ga naar het strand om te zonnen, surflessen te nemen of te gaan snorkelen, de keuze is volledig aan jou. Als je klaar bent om dingen te mixen, kun je ook met ATV’s (4 wielers) door de jungle rijden, de adembenemende Waimei Canyon beklimmen, van een waterval in een lagune duiken of zelfs skydiving. Kauai is een land vol plezier en Snowminds is super enthousiast om van dit een onvergetelijk avontuur te maken.

Na een week eilandplezier met al je mede-Snowminders, brengen we je terug naar het vliegveld, waar je ofwel naar huis vliegt, terug naar Canada of Japan, of ergens anders in de wereld. Dat is toch een droom? 😉

 

De volledige Snowminds ervaring

Wanneer je met Snowminds reist, zorgen wij voor de praktische zaken om een veilige, betaalbare en vlotte reis te bezorgen. Op die manier kun je je koffers en goede vibes inpakken en 100% focussen op genieten en tijd met je vrienden.

 

Specifiek omvat deze speciale Hawaï-reis het volgende:

  • Retourvluchten van / naar je bestemming in Vancouver of Tokio (wij organiseren alles rond je skiseizoen en arbeidsovereenkomst, dus er is absoluut geen stress met de logistiek. Beëindig jouw seizoen in stijl en laat ons voor de rest zorgen!)
  • Transfer van / naar het vliegveld naar het lokale hostelaccommodatie.
  • 9 nachten lokale accommodatie in de buurt van een strand van wereldklasse.
  • Welkomst nacht Hawaiian Luau, met een avond barbecue, drankjes en hula dansen.
  • Gelegenheid tot reizen met vrienden in Canada, de VS of Japan na de reis
  • Engels sprekende Snowminds Teamleider op de bestemming
  • Een absoluut geweldige en once-in-a-lifetime Hawaiian-ervaring!
  • Gelegenheid om het beste van Hawaï te ervaren met activiteiten variërend van surflessen,  snorkelen, wandelen, ATV (4-wieler), parachutespringen en vrijwel alles wat het hart begeert.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Deze reis is speciaal gemaakt door Snowminds-leraren voor Snowminds-leraren. Daarom hebben we alles om perfect aan jouw behoeften te voldoen. Met deze unieke Snowminds-reis, voltooi je je skiseizoen en voldoe je aan al je werkverplichtingen in zowel Canada als Japan. Dit Hawaïaanse-avontuur wil graag iedereen de kans te geven om mee te doen. Breng gewoon goede vibes, zwemkleding en wat zonnebrandcrème mee en wij zorgen voor de rest!

 

Enkele vragen waar je misschien aan denkt:

HOE WERKT DIT ROND MIJN WERKCONTRACT EN SKI-SCHOOLWERKGELEGENHEID IN CANADA OF JAPAN?

Goede vraag! We hebben de datums zo gekozen om je werk contract te voltooien en zelfs een paar weken rond te reizen met vrienden voordat je aan deze epische reis begint. Met andere woorden, we hebben de reis gemaakt om te passen bij jouw unieke plannen en verplichtingen als leraar van Snowminds, dus er is absoluut niets om je zorgen over te maken. Het is allemaal geregeld!

HOE WERKT DE BETALING?

We willen zo flexibel mogelijk zijn, zodat zoveel mogelijk Snowminds-leraren mee kunnen met dit epische avontuur naar Hawaï! Om deze reden vragen we slechts een bescheiden niet-restitueerbare aanbetaling van € 295 om je plaats te bevestigen. Je hebt tot 5 Augustus 2019 om het resterende bedrag te betalen, wat betekent dat je voldoende tijd hebt om te sparen of deze reis bovenaan je lijstje voor Kerst te zetten. 😉

Prijs

Course Icon De Snowminds seizoen-eindreis in Hawaï!

Course Icon Vanaf €1.695 vanuit Canada en €1.995 vanuit Japan

Course Icon Zo snel mogelijk!

Course Icon Hawaii, USA

Course Icon 18 april 2022 - 28 april 2022

Course Icon Aanbetaling: €300!

Neem hier contact op!

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!