Level 2 Ski Lerarenopleiding in Japan

Doe de Level 2 opleiding en wordt een nog betere instructeur ⛷

De droom in Japan

Als het land van de rijzende zon is er geen betere plek om je skihorizon te verbreden dan in Japan! Daarom is Snowminds verheugd om je onze Level 2 skilerarenopleiding in Japan aan te bieden, waar je nu de mogelijkheid hebt om twee skileraren opleidingen binnen één winterseizoen te volgen. Gecombineerd met onze populaire Level 1 skileraren opleiding in Japan, heb je de mogelijkheid om van een beginner naar een zeer ervaren skileraar met meer gevorderde certificering te gaan tijdens je allereerste winterseizoen in het buitenland. Deze opleiding is jouw kans om een stapje hogerop te komen, Donkey Kong stijl!

Training

Vanwege de populariteit van onze opleidingen kun je nu leraar Level 2 worden halverwege je eerste seizoen in Japan. Voor de best mogelijke ervaring vindt het trainingsprogramma plaats in Niseko, waar je in januari-maart een 7-daagse technische training krijgt met onze meest bekwame trainers die we kennen en vertrouwen.

Door de persoonlijke feedback en training kun je veel individuele feedback verwachten over je skitechniek en -stijl. Dankzij deze constructieve feedback en intensieve training zien we de techniek en vaardigheden van onze leraren jaar na jaar verbeteren. De training wordt afgesloten met het Level 2-examen in februari/maart, waar je klaargestoomd wordt om het examen te verpletteren als Donkey Kong. Met je nieuwe geavanceerde Level 2-certificaat in de hand helpt ons Snowminds-team je te profiteren van de vele vacatures voor zeer bekwame skileraren over de hele wereld, in plaatsen als Nieuw-Zeeland, Canada en Zuid-Afrika.

 

Aanbevelingen: Bekijk onze 5-sterren Trustpilot reviews en leer meer over Snowminds van onze ski- en snowboardleraren!

Wat is inbegrepen?

Als je met Snowminds reist, zorgen wij voor alle praktische zaken. Zo kun jij je koffers pakken en je richten op de voorbereiding van je volgende avontuur.


Wat is inbegrepen?:

 • Skilerarentraining ter voorbereiding op je Level 2 examen
 • Level 2 examen in februari/maart (inclusief alle NZSIA, APSI, BASI of CSIA materialen en examenkosten)
 • Accommodatie en skipas tijdens de opleiding*
 • Mogelijkheid om het vasteland van Japan te zien nadat je opleiding is afgelopen
 • Vertrouwen in Deense reisorganisatie die is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen
 • Een totaalervaring waarbij alle praktische zaken voor je worden geregeld
 • Een sterke community

 

Wat is niet inbegrepen?

 • Maaltijden tijdens je training en opleiding
 • Uitrusting voor het seizoen, zoals lawine-uitrusting, toerski’s, etc.
 • Zakgeld en alles wat hierboven niet is genoemd

 

* De training vindt plaats op de bestemming waar je werkt, dus je maakt tijdens de training gebruik van de personeelsaccommodatie en personeelsskipas van de skischool. De huur van de accommodatie is niet inbegrepen.

Wie kan zich aanmelden?

Bij Snowminds zijn we er trots op dat we iedereen met de juiste passie de mogelijkheid bieden om deel uit te maken van onze community van ski- en snowboardinstructeurs. De level 2 skilerarenopleiding in Japan heeft een beperkt aantal plaatsen, dus helaas kunnen we je deelname niet garanderen. Als je een seizoen hebt geboekt met niveau 1 skilerarenopleiding of een seizoen in Japan voor gecertificeerde leraren, kun je level 2 aan je boeking toevoegen. Als je nog niet eerder met Snowminds hebt gereisd, bel ons dan en we helpen je graag met je level 2 opleiding.

 

Wat verwachten we van je:

 • Je hebt goede ski- of snowboardvaardigheden
 • Je bent positief, gemotiveerd en verantwoordelijk
 • Je bent gepassioneerd door off-piste skiën
 • Je kan genieten van lesgeven en uitgedaagd worden
 •  Je spreekt Engels op een conversatie niveau
 • Je bent 18 jaar of ouder
 • Je bent geslaagd voor Level 1 NZSIA, CSIA, BASI of APSI examen (of andere gelijkwaardige certificering)

 

Zoals eerder vermeld is er grote belangstelling voor deze opleiding, waardoor de beschikbare plaatsen snel vol raken. Over het algemeen werken we op basis van “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Dit betekent dat hoe eerder je je inschrijft, hoe groter je kans is om deel te nemen aan de training. Je kunt je hier inschrijven.

Prijs

Course Icon 2 weekse ski Level 2 opleiding in Japan

Course Icon Vanaf €2.295

Course Icon

Course Icon Japan

Course Icon Januari - maart

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN