Top-up opleiding in Canada

Word duaal leraar in Canada

Training

Droom jij er van om ski- en snowboardleraar te worden in hetzelfde seizoen? Ja? dan hebben wij de perfecte opleiding voor je!

Je begint het seizoen met onze 3- weekse snowboardlerarenopleiding, na deze opleiding begin je met het seizoen, maar ga je ook aan de slag met het trainen voor en halen van je Level 1 diploma in ski discipline. Je krijgt dus de mogelijkheid om het beste van beide werelden te ervaren en je skills te verbeteren in zowel het skiën als het snowboarden! Zo ben je nog beter inzetbaar en kun je zelfs meer werken als je zou willen. Wat wil je nog meer?

Wat is inbegrepen?

Deze opleiding is een verlenging van onze 3-weekse snowboardopleiding in Canada. We gaan er dus van uit dat je al op je bestemming bent in Canada en je Level 1 diploma op zak hebt in de snowboard discipline voordat je hier aan begint.

De hele opleiding zal gepland worden in samenwerking met de skischool zodat de trainingen perfect aansluiten op je dagelijkse rooster. We hebben hieronder even samengevat wat je allemaal kunt verwachten tijdens de opleiding:

  • 7 dagen ski- of snowboardtraining gedurende het seizoen
  • 3 daagse Level 1 skiopleiding incl. al het opleidingsmateriaal en diploma’s
  • Accommodatie en skipas tijdens de opleiding*
  • Een complete ervaring waar alles voor je is georganiseerd
  • Een leuke community met de andere Snowminds leraren

 

Wat is niet inbegrepen?

  • Eten tijdens de opleiding
  • Zakgeld en al het andere dat niet genoemd is hierboven

*De opleiding vind plaats op de bestemming waar je aan de slag gaat als leraar. Je kunt dus gewoon verblijven in het personeelsverblijf en de liftpas van de skischool gebruiken tijdens de opleiding. De kosten voor de skipas en het verblijf zijn dus niet meegenomen in de prijs.

 

Check onze reviews op Facebook om te zien wat andere leraren vinden van Snowminds!

 

Wie kan zich aanmelden?

De opleiding is een aanvulling op de 3-weekse Level 1 snowboardopleiding in Canada en zal plaatsvinden tijdens je seizoen naast je baan als skileraar. Het fijne aan deze top-up opleiding is dat je geen expert hoeft te zijn in skiën. Zelfs met weinig tot geen ervaring kan je deze opleiding volgen. Het belangrijkste is dat je positief, gemotiveerd, avontuurlijk en klaar om een geweldige tijd te hebben met het Snowminds team. Als je al een snowboardleraar bent, je hebt bijvoorbeeld al een Anwärter of NZSIA en je wil graag een seizoen in Canada doen dan ben je bij ons ook van harte welkom.

Er is veel interesse in onze opleidingen en de beschikbare plekken vullen zich snel. Daarom hanteren wij een “first come, first serve” regeling waar we werken met aanmeldingsdeadlines. Maar hoe eerder je jezelf aanmeldt, hoe groter de kans is dat er nog plek is in het team en je verzekerd bent van een baan op je droombestemming.

Je kunt je aanmelden via de link hier op de pagina naast de prijs en startdatum of via de knop boven in de hoek.

Prijs

Course Icon Ski of snowboard "add-on" opleiding in Canada

Course Icon + €1.495

Course Icon

Course Icon Januari tot Maart

Meld je aan

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!