Een winter ertussenuit

Begraaf jezelf in poedersneeuw, niet papierwerk!

Wordt gediplomeerd skileraar en werk voor een heel seizoen in de sneeuw. Een jaar ertussenuit is het perfecte excuus voor een avontuur in de sneeuw. Samen met Snowminds begin je aan een zorgeloos seizoen als skileraar, zonder dat je daarvoor veel hoeft te regelen. Snowminds regelt namelijk alles voor je, van je opleiding tot het contract bij de skischool. Van het vervoer tot je hotel. Op die manier kun je volledig ontspannen aan je seizoen beginnen.

Begeleid door de beste opleiders in Oostenrijk word je opgeleid tot ski leraar. Je werkt aan je ski techniek, van sneeuwploeg tot en met korte bochten zonder dat er daarbij een stap wordt overgeslagen. Met een succesvol afgeronde opleiding heb  je met Snowminds garandeert een baan in de bergen. Werken als skileraar draait natuurlijk niet alleen maar om les geven. Het geeft je de mogelijkheid een andere cultuur te leren kennen, te ontspannen in de bergen en je ski techniek te perfectioneren.

Wat krijg je met een seizoen met Snowminds?

Wanneer je met Snowminds aan je seizoen begint, verzorgen wij alle praktische zaken die met de opleiding gemoeid zijn. Je hoeft na aanmelding dus in principe alleen nog je tas te pakken en uit te kijken naar een fantastische ervaring als skileraar in Oostenrijk. Welk pakket je ook kiest, je kunt altijd reken op:

  • De beste voorbereiding op je seizoen
  • Internationaal erkende Oostenrijkse opleiding
  • Persoonlijke ondersteuning van het Snowminds team
  • Een baan in een van de beste skigebieden ter wereld
  • Altijd samen in een unieke internationale gemeenschap
  • Het ultieme gap year als skileraar in de sneeuw

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN