Meld je aan voor onze informatie dagen!

Leuk dat je erbij bent!

Leuk dat je je aanmeld voor onze informatiebijeenkomst!

 

Tijdens de informatiebijeenkomsten kom je alles te weten over wat het betekent om Snowminds ski- of snowboardleraar te worden!
Het geeft je een goed inzicht in de ervaringen en avonturen die je te wachten staan door met ons mee te reizen, en in het leven te kruipen van een leraar in de sneeuw!

Daarnaast is het natuurlijk een goede gelegenheid om al jouw vragen te beantwoorden en een goed gesprek te hebben over welke bestemming of opleiding voor jou geschikt is.

De informatiebijeenkomst is vooral bedoeld voor iedereen die graag een seizoen als leraar in de sneeuw zou willen doen. Als je een seizoen wilt doen, solliciteer dan zo snel mogelijk! Tijdens het sollicitatiegesprek zullen we onder andere vragen naar de gewenste opleiding en bestemming, en andere vragen stellen. Je kunt worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, als wij denken dat jij een geschikte kandidaat bent.

Om je aan te melden vragen we je om het onderstaande formulier in te vullen. Wanneer je het formulier hebt ingevuld, hoef je verder niets meer te doen. Wij nemen contact met je op!

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!