Word onderdeel van Team Snowminds!

Werken bij Snowminds

We hebben sinds 2012 met Snowminds ondertussen meer dan 1500 ski- en snowboardleraren, verspreid over 6 continenten, opgeleid. Dat is een prima begin, dat is iets wat zeker is. Maar het is nog maar het begin. Er is niets toffer dan het verwezenlijken van iemands droom en dat is iets dat we dag in dag uit doen. Wil jij onderdeel worden van ons team en ons helpen bij de avonturen die ons te wachten staan?

Snowminds is van huis uit ondernemend en heeft zich door de tijd heen veel ontwikkeld. We proberen graag nieuwe dingen uit en laten graag een frisse wind door de ski-industrie waaien zodra zich daartoe een kans voordoet. Snowminds is in de afgelopen 6 jaar samen met haar partners vanuit een sterke basis doorgegroeid. Het begon met onze sterke skileraren opleidingen vanuit waar we doorgegroeid zijn naar  onze eigen kledinglijn, taalcursussen, ski reizen en  een platform voor het boeken van skilessen en skiverhuur. We hebben niet stilgezeten.

Vandaag de dag leiden we leraren op uit Nederland, Denemarken, Duitsland, Zweden, Canada, Engeland en mensen uit verschillende andere Engelssprekende landen. Wij omarmen deze internationale diversiteit en geloven dat het ons sterker maakt, zonder dat we persoonlijkheid verliezen. Uiteindelijk is alles terug te leiden naar onze eerste visie: om het voor iedereen mogelijk te maken ski- of snowboardleraar te worden, overal ter wereld. Ons verhaal begon met het eerste kleine groepje dat met ons naar Oostenrijk ging en vanuit daar is er veel veranderd. In de laatste vijf jaar zijn onze leraren op avontuur geweest in landen verspreid over zes verschillende continenten, waaronder Argentinië, Australië, Canada, Japan, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk en Zuid-Afrika. Dat betekend echter niet dat we onze roots vergeten zijn. We hebben een sterke thuisbasis waarop je kunt vertrouwen en bouwen.

Wil je ons team komen versterken, check dan onze mogelijkheden hier beneden. Of als je zelf een idee hebt, stuur ons dan gerust een berichtje.

‘’ Met Snowminds, hebben Ottar en ik onze droomorganisatie opgericht. Het is echter ons team dat die droom werkelijkheid maakt. Het waarmaken van unieke winter ervaringen in een jong, dynamisch en levendig team geeft mij elke dag een lach op het gezicht.''

- Christoffer Vorre, mede-oprichter van Snowminds

Kom ons versterken!

 

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN