Wordt trainee bij Snowminds!

 

TRAINEE

 

Kopenhagen, Denemarken. Full-time positie, 2 jaar programma

Hou je ervan om een ski of snowboardleraar te zijn en hou je van het leven in de bergen? Vind je lesgeven helemaal geweldig en zorg je er altijd voor dat je klanten weggaan met een fantastische ervaring? Ben je ambitieus en streef je er telkens naar om nieuwe dingen te leren in de vetste industrie ter de wereld?

Als je ja kan zeggen op deze vragen ben je misschien klaar voor om aan een carrière te werken en lid te worden van het Snowminds Team als trainee.

Als trainee bij Snowminds zal je in 2 jaar worden opgeleid met een snel programma voor de reisindustrie bij Snowminds zelf. Vanaf de eerste dag zal je gelijk worden behandeld als iedereen in het team. Je zal werken met de klantervaring, eventmanagement, marketing, bedrijfsontwikkeling, design of iets anders waar je gepassioneerd over bent. Je zal van begin af aan een hoge verantwoordelijkheid krijgen en leren van ons talentvolle,  ervaren en globale team. Het algemene punt van de trainee opleiding zal jouw ontwikkeling zijn en jij zal de enige zijn die het limiet bepaalt en aangeeft wat haalbaar is. Tijdens de twee jaar zal je een mentor binnen het bedrijf hebben die je helpt bij het maken van de juiste stappen ervoor zorgt dat je je blijft ontwikkelen. Het belangrijkste is dat je je passie voor de sneeuw blijft delen – dat doen we allemaal nog steeds! 🙂

Onze nieuwe trainee moet een passie voor sneeuw en mensen hebben. Je bent gemotiveerd om het beste van de industrie te leren en je competenties zowel individueel als in teamverband te gebruiken. Je houdt ervan om andere mensen te zien slagen en je beschikt over een ondernemende mindset dat bloeit wanneer er nieuwe uitdagingen klaar staan. Onvermijdelijk ben je een ambitieuze mensen-mens die niet bang is om hard te werken om Snowminds naar volgende niveaus te brengen.

Voorbeelden van wat je zult gaan doen:

 • Wordt onderdeel van onze klantervaring team en communiceer met mogelijke kandidaten verbaal en schrijven om zeker te zijn dat ze de beste service krijgen.
 • Het houden van skileraren gesprekken en de kandidaten leiden naar de ervaring waar ze van dromen.
 • Plan, coördineer en het uitvoeren van evenementen zoals het Kick-off event, team leiders weekend, informatieavonden, reünie party, Roskilde festival of iets dergelijks.
 • Support het hoofd van Marketing met social media management, website, blog posts of digital design
 • Helpen met het plannen van nieuwe activiteiten zoals nieuwe bestemmingen of producten.
 • Het uitvoeren van analyses dat ondersteunt aan de groei en strategie van Snowminds.
 • Plannen en het presenteren op evenementen zoals de kick off of opleidingen.
 • Representeren van Snowminds als een Team Leader bij onze opleidingen en helpen om de Snowminds leraren te laten slagen!
 • En nog veel meer aan de hand van jouw interesses en talenten…!

Wat jij hebt:

 • Een diepe passie voor mensen en skiën, ideaal met een achtergrond als Snowminds leraar.  
 • Een interesse in ondernemerschap en ervaring in bijv. klantenservice, human resources, event planning, marketing, design, video/foto of bedrijfsontwikkeling.
 • Buitengewone communicatie en schrijf mogelijkheden en een goed oog voor klantinteractie.
 • Deens of Nederlands als moedertaal, met sterke communicatieve skills, zowel verbaal als schrijven.
 • Vloeiend Engels en Duits is een pre. Zweeds of Noors is een pluspunt.
 • Een brandend verlangen om het beste met mensen voor te hebben en hun in wat voor soort manier te supporten.
 • Te beschikken over het vermogen om in je eentje te kunnen werken en nooit blij zijn met minder dan het beste van het beste.
 • Je bent een echte team speler met een groot hart, een sterke mate van intregiteit en een hoge werk ethiek.

Wat wij bieden:

 • Informeel, op hoog tempo en jonge werksfeer.
 • Een tweejarige in-house opleiding dat je in een versneld programma zal klaarstomen voor de reisindustrie.
 • Hoge verantwoordelijkheid in een internationaal, hoog presentatie en zelf gedreven cultuur.
 • Het vermogen om je eigen ideeën tot leven te laten komen.
 • Compensatie pakket gebaseerd op je kwalificaties.
 • Reisactiviteiten 5-10 weken per jaar. (of meer… vergeet je ski’s niet!)
 • Dagelijkse lunch van Aamanns’s Restaurant 
 • Vrijdag bar, beach volleybal en sociale evenementen. (work hard, play hard!)

Ben jij onze nieuwe team member?

Als jij hebt wat wij zoeken stuur dan zo snel mogelijk een motivatie brief, CV, een foto, jouw cases en academische papieren naar [email protected].

Als je nog verdere vragen hebt over de positie, stuur dan een mailtje naar Floris Siegers op [email protected] 

Over Snowminds

We hebben sinds 2012 met Snowminds ondertussen meer dan 1500 ski- en snowboardleraren verspreid over 6 continenten opgeleid. Dat is een prima begin, dat is iets wat zeker is. Maar het is nog maar het begin. Er is niets toffer dan het verwezenlijken van iemands droom en dat is iets dat we dag in dag uit doen. Wil jij onderdeel worden van ons team en ons helpen bij de avonturen die ons te wachten staan?

Snowminds is van huis uit ondernemend en heeft zich door de tijd heen veel ontwikkeld. We proberen graag nieuwe dingen uit en laten graag een frisse wind door de ski-industrie waaien zodra zich daartoe een kans voordoet. Snowminds is in de afgelopen 6 jaar samen haar partners vanuit een sterke basis doorgegroeid. Het begon met onze sterke skileraren opleidingen vanuit waar we doorgegroeid zijn naar  onze eigen kledinglijn, taalcursussen, ski reizen en  een platform voor het boeken van skilessen en skiverhuur. We hebben niet stilgezeten.

Vandaag de dag leiden we leraren op uit Nederland, Denemarken, Duitsland, Zweden, Canada, Engeland en mensen uit verschillende andere Engelssprekende landen. Wij omarmen deze internationale diversiteit en geloven dat het ons sterker maakt, zonder dat we persoonlijkheid verliezen. Uiteindelijk is alles terug te leiden naar onze eerste visie: om het voor iedereen mogelijk te maken ski- of snowboardleraar te worden, overal ter wereld. Ons verhaal begon met het eerste kleine groepje dat met ons naar Oostenrijk ging en vanuit daar is er veel veranderd. In de laatste vijf jaar zijn onze leraren op avontuur geweest in landen verspreid over zes verschillende continenten, waaronder Argentinië, Australië, Canada, Japan, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk en Zuid-Afrika. Dat betekend echter niet dat we onze roots vergeten zijn. We hebben een sterke thuisbasis waarop je kunt vertrouwen en bouwen.

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN