Revelstoke

Spannende skimogelijkheden voor iedereen

De bestemming

De naam zegt het allemaal: Revel (werkwoord: groot plezier beleven) + stoke (werkwoord: echte opwinding voelen) Hoe kan het met zo’n naam? Word dit seizoen skileraar in Revelstoke!

Al tientallen jaren komen poedervrienden uit de hele wereld naar Revelstoke, BC, aangetrokken door de perfecte sneeuw, het gevarieerde apline terrein en de schilderachtige berggemeenschap. Sinds opening in 2007 heeft Revelstoke met 1.713 meter de meeste verticalen van Noord-Amerika. Het resort is de thuisbasis van 3.121 hectare terrein met toegang tot liften, verbazingwekkend fall line skiën, 4 hoge alpine kommen, legendarische glades en snelle en leuke groomers. Hoewel de berg vooral bekend staat om zijn terrein voor ecpert, biedt het ook veel progressieve zones die ideaal zijn om te leren. Met zoveel terrein is er altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Daarnaast moet skiërs en snowboarders die Revelstoke bezoeken overwegen om een once-in-a-lifetime ervaring te boeken met Selkirk Tangiers Heli Ski. Met Snowminds kun je deelnemen aan ons Heli-ski kamp in Revelstoke, wat we doen in samenwerking met Selkirk Tangiers. Je kunt hier meer lezen over het heli-ski kamp. Met 500k acres aan terrein en meer dan 400 gevestigde pistes in hun achtertuin biedt STHS het grootste heli-ski aanbod in Revelstoke.

De skischool

Als skileraar in Revelstoke geef je les aan een groot aantal bezoekers van over de hele wereld. Met een locatie diep in het Revelstoke National Park en de Canadese wildernis is het echt een skischool voor de harde kern. Als plaatselijk resort is de skischool absoluut gezellig en biedt het je de kans om echt deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Je wordt ook omringd door supergetalenteerde skiërs in een zeer uitdagende omgeving. Het is een combinatie die je vrijwel zeker de kans biedt om je skivaardigheden en vertrouwen in verticaal terrein aanzienlijk te verbeteren. In Revelstoke kun je niet anders dan constant gestookt worden door de schoonheid van het terrein en de vriendelijke collega’s aan je zijde.

"Revelstoke ligt in het midden van het nationale park en is omringd door de natuurlijke schoonheid. Er zijn geweldige skimogelijkheden beschikbaar voor alle niveaus, waardoor er voor iedereen iets is om te shredden."

- Johan, Snowminds leraar

Het ski- en snowboardleraren leven in Big White

Revelstoke ligt in het nationale park en biedt je de kans om het echte bergleven en de cultuur van British Columbia te ervaren. Als skileraar in Revelstoke heb je toegang tot een verrassend groot aantal restaurants die internationale gerechten serveren, samen met vele cafés en bars. In je vrije tijd zijn er veel avontuurlijke mogelijkheden, waaronder sneeuwscooterpaden van wereldklasse, die bedekt zijn met de 15 meter sneeuw die er jaarlijks valt. Ook heb je toegang tot 25+ km aan geprepareerde Nordic trails, de beste backcountry tourervaring en nog meer helikopter en cat ski/snowboard operaties dan de meeste mensen. (Nou ja, niet helemaal) 😉

Feitjes

 • Grootte van het terrein: 3121 hectare
 • 69 loipes plus vele hectares off-piste terrein
 • 5 hoofdliften (20 liften in totaal)
 • 4 alpine bowls (South Bowl, North Bowl, Powder Assualt en Greely Bowl)
 • 1 terreinpark
 • Gevarieerd terrein: 7% beginner, 45,5% gevorderd, 47,5% expert
 • Verticale daling: 1713 meter
 • Hoogste van het dal: 512 meter
 • Hoogte van de top: 1225 meter
 • Langste afdaling: 15,2 km (The Last Spike)
 • Gemiddelde jaarlijkse sneeuwval: 9 tot 14 meter
 • Opende in 2016 The Pipe, een nieuwe mountain coaster-attractie
 • Echte lokale Canadese sfeer

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN