Canada

Word ski of snowboard leraar in Canada

De droom in Canada

Word skileraar in Canada en beleef de ervaring van je leven in een van de meest iconische skilanden ter wereld!

In een land waar ice hockey de nationale sport is, is het  geen verrassing dat ook de ski en snowboard sport hoog op de agenda staat. Canada is een van de meest populaire skilanden ter wereld. Het land staat bekend om fantastische sneeuwzekerheid, de lichtste poeder ter wereld en een zeer gastvrije cultuur. Een seizoen als ski- of snowboardleraar in Canada bied je de kans om de unieke skicultuur in Canada eigenhandig te vervaren.

 

Beren, sneeuwscooters en helicopterskiën

Zoals gezegd, is de Canadese skicultuur iets speciaals. Je vindt in de bergen in en rond de verschillende skigebieden veel wildlife van rendieren tot beren. Een groot deel van die wildernis kun je verkennen op sneeuwscooters en het minder makkelijk toegankelijke terrein kan met de helikopter bereikt worden. Canada staat bekend om de vele verkenningsmogelijkheden die in Europa en andere delen van de wereld simpelweg niet mogelijk zijn.

 

Een bestemming voor iedereen

Het is al met al geen verassing dat Canada hoog op de Bucketlist staat van vele ervaren skileraren. Maar Canada is niet alleen een bestemming voor zeer ervaren skileraren en semiprofessionele skiërs. Het is ook een top bestemming om je tussenjaar in door te brengen, wanneer je er een winter tussenuit wilt. Daarnaast is Canada een van de landen waar het snowboarden immens populair is, dus ook als snowboardleraar kun je in Canada goed aan de slag.

 

"Wanneer je omringt bent met mensen die deze zelfde soort passie delen, beïnvloed het je. Het klinkt misschien stom als je het zelf niet hebt meegemaakt maar het heeft mij geïnspireerd."

- Marcus, Snowminds leraar

Een aantal van onze bestemmingen

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest