Nieuw - Zeeland

Word ski of snowboard leraar in Nieuw - Zeeland

 

De bestemming

 

Nieuw-Zeeland spreekt tot de verbeelding. Een prachtig land dat ogenschijnlijk alles te bieden heeft, van zee tot en met gletsjers. Een land aan de andere kant van de wereld, waar het zomer is tijdens onze winter, en winter is tijdens onze zomer. Dat maakt Nieuw-Zeeland een unieke kans biedt om in de maanden juni en juli een opleiding tot skileraar te doen. We zijn daarom trots dat we vanaf nu ook in Nieuw-Zeeland de mogelijkheid bieden om een opleiding te doen!

 

De cultuur

 

Nieuw-Zeeland heeft een trots cultureel erfgoed. Een groot deel van de bevolking van het land, bekend als Kiwis, stamt af van de historische voorouders van het eiland, de Maori’s. Het land heeft ook de reputatie dat het de thuisbasis is van ’s werelds beste rugbyspelers, de New Zealand All Blacks. Deze rugbysterren worden vaak gezien als goden. Hier wordt rugby serieus genomen. Wees gewaarschuwd, je moet altijd juichen voor het lokale team wanneer een wedstrijd wordt gespeeld, of anders voorbereid zijn om de gevolgen te aanvaarden. 😉

Wat de skicultuur betreft, houden de Kiwi’s ervan te skiën en snowboarden en hebben ze een van de beste kwaliteit en de langste winterseizoenen op het zuidelijk halfrond. De berggebieden van het Zuidereiland liggen hoog in de Zuidelijke Alpen en vangen van begin juni tot oktober sneeuwbelaste weersystemen op. Dat betekent dat je kwaliteitssneeuw kunt verwachten die zowel lokale als internationale gasten, met name uit Australië, aantrekt.

 

 

Het ski/snowboardleraren leven

 

Lesgeven in Nieuw-Zeeland is een unieke ervaring. Nieuw-Zeeland staat internationaal bekend om een van de meest gerespecteerde ski landen op het zuidelijk halfrond. Skiën zit in de Nieuw-Zeelandse cultuur en behoort net als in Oostenrijk tot een van de nationale sporten. Cardrona wordt gezien als een van de beste skigebieden in Nieuw-Zeeland en trekt elk jaar veel van ‘s werelds beste skileraren, freestylers en freeriders. Dit betekent dat je van de beste zult leren en na een dag skiën, de mogelijkheid hebt om met wereldberoemde, olympische freestyle atleten een biertje te drinken.

Tijdens het seizoen zul je met de andere Snowmindsleraren in het charmerende Wanaka samenwonen. Behalve dat het plaatsje aan een prachtig meer ligt, zijn er genoeg mogelijkheden om ergens een biertje te drinken of uit eten te gaan. Het seizoen duurt van juni tot en met september, wat je de mogelijkheid geeft om na je seizoen nog door het land heen te reizen.

 

 

Skigebieden waarmee we samenwerken:

 

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!