Spanje

Laat je verrassen door de Spaanse sneeuwcultuur

De bestemming 

Spanje is al vele jaren een topbestemming voor gepassioneerde reizigers en toeristen vanwege het warme klimaat, de smakelijke wijnstreken, heerlijke tapas, historische architectuur en vriendelijke mensen. Spaanse mensen staan erom bekend het leven op hun best te leven of zoals Ricky Martin het zou noemen: “la vida loca.” Dit betekent natuurlijk dat Spanjaarden van skiën houden en nadat het gebied Sierra Nevada vorig jaar 1.000.000 bezoekers bereikte, is het geen verrassing dat Spanje nu ook voor jou een bestemming is wanneer je reist met Snowminds. Met een hoogte van 3481 meter biedt Sierra Nevada verrassend hoge sneeuwkwaliteit, gegarandeerd van begin december tot begin mei. Spanje is ook beroemd om de sangria, tapas en rode wijn, waar we allemaal graag elke dag van genieten. Met 572 miljoen Spaanssprekende mensen over de hele wereld is de Spaanse taal na de Engelse taal de meest gesproken taal. Er zijn veel redenen om te genieten van de Spaanse cultuur & taal en vrienden van over de hele wereld te maken.

De bergen

De lokale bevolking geniet van de meeste pistes en creëert hiermee een ​​geweldige en authentieke sfeer, zowel op als naast de pistes met een glimlach en een positieve sfeer. Want waarom zou je verdrietig zijn als je veel ‘bluebird’-skidagen met warme temperaturen zult meemaken? Zelfs in de winter schijnt de zon door de wolken en daarom kun je zonnige dagen en hoge temperaturen verwachten. Geloof het of niet, maar het is mogelijk om ‘s ochtends te skiën en’ s middags naar het strand te gaan, waar je jezelf kunt amuseren met tapas en een Corona. Sierra Nevada biedt ook ‘s nachts skiën aan voor op de donderdag en zaterdag! Sierra Nevada ligt op slechts 32km van het centrum van Granada – een charmante stad en bekend om haar ritmische flamencomuziek. De hoogste bergtop in de Sierra Nevada is Mulhacén met zijn 3.481 meter hoogte. Met veel sneeuw is het mogelijk om bijna overal op de berg te skiën, omdat de pistes boven de boomgrens liggen. Bovendien is het zelfs mogelijk om vanaf de top te kijken naar de Middellandse Zee, Gibraltar en Marokko!

Het skileraar leven 

Granada wordt ook wel “La ciudad de los estudiantes” genoemd, dit komt omdat meer dan 100.000 studenten in Granada studeren. Er zijn tal van mogelijkheden om te genieten van de gastvrije cultuur en het nachtleven in Granada. Het is ook mogelijk om te genieten van supersterren als Lionel Messi, Gareth Bale en Antoine Griezmann, aangezien het lokale voetbalteam speelt in de “La Liga”. Veel Spaanse mensen zijn katholiek, maar voetbal is voor veel Spaanse mensen ook een religie in Spanje. Veel Spaanse gezinnen vinden het leuk om buiten te zijn en het is gemakkelijk om contact te maken met de lokale bevolking tijdens een voetbalwedstrijd of een tapasreünie. Als je meer van het strand houdt, kan je ook genieten van de kust wanneer je vrije tijd hebt of gewoon wilt rondhangen met je vrienden.

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN