Ski Reizen

Ontdek de mooiste gebieden en diepste poedersneeuw ter wereld!

Travel + Good Vibes +  ? = Snowminds Ski Reizen

Yvon Chouinard, oprichter van Patagonia, zei: The word adventure has gotten overused. For me, when everything goes wrong – that’s when adventure starts.”

Snowminds houdt van alles dat met sneeuw te maken heeft. We zijn al jaren actief in de skiwereld en ons team is al meer dan 10 jaar actief in de sneeuw. We kennen dus als geen ander de wensen van echte ski en snowboard fanaten. Daarom hebben we ons gericht op het creëren van écht speciale sneeuwreizen. Al onze reizen zijn zo opgezet dat je zoveel mogelijk kunt ontdekken – we willen je de kans geven om zelf rond te dwalen, het bijzondere te verkennen en om je grenzen op te zoeken. Om dat mogelijk te maken, regelen wij alle praktische zaken. Je hoeft je dus zelf nergens druk om te maken en zodat je je volledig kunt onderdompelen in jouw reis. Met onze uitgebreide ervaring en goede internationale netwerken in de skiwereld, leveren we op maat gemaakte reizen voor iedereen. Wanneer je met Snowminds meegaat kun je iets compleet anders verwachten dan je gewend bent.

 

"Januari 2017 is een hoogtepunt in mijn skileven. De reis naar Japan was een grote ervaring. De meest wilde sneeuw, een vet land en de tofste gidsen.''

- Flemming, Snowminds Leraar

Een complete ervaring in off-piste waar alles is georganiseerd speciaal voor jou. Wij voorzien je met:

  • Vliegveld transfer
  • Guided tours met lokale gidsen
  • Verblijf
  • Liftpassen
  • Snowmobile, catski en helikopter pakketten
  • Ski of snowboard verhuur en lawine uitrusting
  • Out-of-the-box reis ideeën die je reis net even specialer maken.
  • De zekerheid van het reizen met een Nederlandse reisorganisatie.  

Kort gezegd zorgen wij voor alle praktische zaken. Je hoeft eigenlijk alleen je koffer nog in te pakken, zodat je je volledig kunt focussen op jouw droomavontuur. 

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN