9 Dagen JaPOW

Een wilde off-piste ervaring

 

De droom in Japan

 

Japan is uniek. Vandaag de dag is Hokkaido het grootste geheim in de internationale ski en snowboard wereld en dat is voor een goede reden. Dit is de plek waar poeder dromen tot werkelijkheid komen. We zullen je meenemen. Een unieke ervaring die de meeste mensen zich niet eens kunnen voorstellen. Onder begeleiding van lokale berggidsen ontdek je de meest unieke plekken. Ben je klaar om mee te gaan?

 

 

Wat kun je verwachten?

 

Samen met onze lokale gidsen zorgen we ervoor dat veiligheid, diepe poeder en plezier hoog op het lijstje staan. We vinden het belangrijk dat je het uiterste uit je reis kunt halen. De Big JaPOW zal je de mogelijkheid geven om 7 dagen lang te skiën of te snowboarden waarvan je 4 dagen lang op zoek gaat naar poeder onder begeleiding van lokale berggidsen. Is dit nog niet genoeg voor je? Je kan altijd extra excursies toevoegen aan je reis met snowmobile, catski of een skitour naar de top van Mount Yotei. De keuze is aan jou!

 

 

De volledige Snowminds ervaring

 

Wanneer je met Snowminds meegaat regelen wij alle praktische zaken, zo hoef je je nergens zorgen om te maken en hoef je simpelweg alleen je koffer te pakken en te wachten tot het avontuur begint.
Bij deze reis is inbegrepen:

– Transfer van het vliegveld van/naar de bestemming.
– 8 nachten, ontbijt inbegrepen
– 7 dagen op je ski’s of snowboard
– 4 dagen een off-piste tour met een lokale berggids (inclusief vervoer)
– Liftpas voor alle dagen
– Reisorganisatie die lid is van de garantiefonds.
– Een super vette JaPOW ervaring!

Welke extra dingen zijn niet inbegrepen?
– De vlucht tussen Nederland en Japan.
– De uitrusting (ski/snowboard en lawine uitrusting)
– Snowmobile, catski of andere lokale reizen.
– Al het andere wat je zou willen.

Let op: We geloven erin dat heel veel mogelijk is. Elke reis kan op maat gemaakt worden naar specifieke wensen zoals, de vlucht, huur uitrusting, aantal skidagen, aantal dagen met de gids etc. Noem het maar op, wij helpen je ermee!

 

Aankomende aanmeldings deadline 31 januari 

Aanmelden