Marmot Basin

Don't mind the grizzlies

In het hart van een national park omringt door grizzlies!

Als u wilt ervaren hoe het is om in een nationaal park te wonen, met een gezellige lokale sfeer en een uitstekend skigebied voor jong en oud, dan is een skireis naar het Marmot Basin, met Snowminds, een uitstekende keuze voor u en het hele gezin.

In het hart van Jasper National Park, dat bekend staat als Canada’s beste park om wilde grizzlyberen te spotten, ligt de stad Jasper. Jasper ligt op 20 minuten rijden van het skigebied Marmon Basin dat met zijn 1698 hoogtemeters het hoogstgelegen skigebied van de Canadese Rockies is. Marmot Basin is ongetwijfeld een van ’s werelds mooiste skigebieden door zijn  romantische locatie en meest adembenemende uitzicht.

 

 

Maximale hoogte van 2319 m

Minimale hoogte: 1697 m

Totale piste gebied

Groene pistes 30 km
Blauwe pistes 30 km
Diamond pistes 40 km
Afdalingen 91
Parks 3
Nacht skiën - Nee

Aantal skiliften

Sleepliften 0
Stoeltjesliften 7
Gondels 0
Treinen 0

Een familie resort

Marmot Basin is een charmant klein skigebied, dat bijzonder geschikt is voor iedereen, aangezien de meeste hellingen van Marble Basin blauw en groen zijn. Met rond de 4 meter sneeuw per seizoen, en slechts 7 liften die toegang geven tot 100 pistekilometers, is Marmot Basin minder druk dan de grotere en meer bekende resorts in de Canadese Rockies. Ondanks dat het ski gebied  kleiner is kent het veel afwisseling waarbij er bijvoorbeeld gereden kan worden in bosgebieden maar ook brede open pistes. Als kers op de taart kunt u op de top van Marmot Peak genieten van het uitzicht over het fantastisch mooie Jasper National Park.

Een ski school met Snowminds

Marmot Basin heeft een lokale skischool waar u ook onze Snowminds leraren zult zien rondlopen. Het internationale lerarenteam van Marmot Basin zorgt voor een goede gelegenheid om les in uw eigen taal te kunt nemen maar streeft er ook naar om lokale inside-kennis te delen. De stad Marmot Basin, is een gezellig resort dat een schat aan eersteklas ervaringen biedt. Mount Basin’s locatie in Jasper National Park fungeert als de uniekste achtergrond voor tijdens het skiën in combinatie met sneeuw bedekte bergen, watervallen en prachtige meren gevuld met water uit de Canadese Rockies-gletsjers. De mogelijkheden om ongerepte natuurlandschappen te ervaren tijdens uw verblijf bieden een unieke kans voor een aangename skivakantie in Canada.

The Canadian Rockies, net zo mooi als op de foto’s.

De stad Marmot Basin, is een gezellig resort dat een schat aan eersteklas ervaringen biedt. Mount Basin’s locatie in Jasper National Park fungeert als de uniekste achtergrond voor tijdens het skiën in combinatie met sneeuw bedekte bergen, watervallen en prachtige meren gevuld met water uit de Canadese Rockies-gletsjers. De mogelijkheden om ongerepte natuurlandschappen te ervaren tijdens uw verblijf bieden een unieke kans voor een aangename skivakantie in Canada.

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!