Wintersport in Japan

Ervaar de magische JaPOW!

Poedersneeuw van wereldklasse

 

Wanneer je denkt aan een eigenzinnige samenleving met focus op creativiteit en dynamiek, kan het niet anders dat je aan Japan zit te denken. Japan staat bekend als het “land van de rijzende zon”, een naam die verwijst naar zijn oostelijke geografische locatie, waar de eerste stralen van de zon op Japan schijnen. Het is daarom geen verrassing dat het land vaak een stapje voor is als het gaat om nieuwe ideeën.

"In de Japanse poeder, hoor je jezelf niet skiën. Je hoort de korte of lange bochten niet. Je zweeft, en er zijn niet veel dingen op aarde die dit gevoel kunnen nabootsen"

- Johan, Snowminds JaPow Guide

Vakantie pakketten

We weten dat al onze gasten uniek zijn en verschillende wensen hebben, en wij doen er alles aan om deze wensen in vervulling te brengen. Met onze jarenlange ervaring uit skigebieden in Japan, durven we te stellen dat onze kennis en netwerk van hoogste kwaliteit zijn. Dit laatste is mogelijk door onze uitgebreide ervaring met de dagelijkse activiteiten in de resorts, waar we het hele seizoen door, leraren, gasten en een tal van partners hebben. Deze activiteiten hebben ons geleerd wat een onvergetelijke skivakantie maakt. Wij zorgen voor alle praktische zaken, dus u hoeft zich alleen maar bezig te houden met het inpakken van uw ski-outfit en positieve vibes.

We hebben daarom drie pakketten samengesteld, afhankelijk wat voor soort ervaring u zoekt. Hieronder hebben we een prijsvoorbeeld opgesteld voor de drie verschillende pakketten naar Niseko in de periode 4 januari – 16 januari 2020

 

Gold: Skiën is het enige dat telt

In de prijs is het volgende inbegrepen:

 • Retour vlucht  Schiphol Airport – New Chitose Airport
 • Luchthaven retour transfer van New Chitose Airport naar Niseko
 • 7 overnachtingen in de 3-sterren Silver Birches
 • 6-daagse liftpas
 • Ski baggage inclusief
 • De optie om ski- en snowboard spullen te huren

 

Prijs: €2555 p.p.

Go Big: Ski avontuur en het ontdekken van de grote stad

In de prijs is het volgende inbegrepen:

 • De vluchten Schiphol Airport – New Chitose Airport – Tokyo – Schiphol Airport
 • Luchthaven retour transfer van New Chitose Airport naar Niseko
 • 7 overnachtingen in het 4-sterren The Vale Niseko incl. ontbijt
 • 6-daagse liftpas
 • 2 overnachtingen in Tokyo in het 4-sterren Asakusa View Hotel incl. ontbijt
 • Ski baggage inclusief
 • De optie om ski- en snowboard spullen te huren

 

Prijs: €3734 p.p.

Supreme Experience: Het beste dat Japan te bieden heeft

In de prijs is het volgende inbegrepen:

 • De vluchten Schiphol Airport – New Chitose Airport – Tokyo – Schiphol Airport
 • Luchthaven retour transfer van New Chitose Airport naar Niseko
 • 9 overnachtingen in het 4-sterren The Vale Niseko incl. ontbijt
 • 8-daagse liftpas
 • 3 overnachtingen in Vancouver in het 4-sterren Asakusa View Hotel incl. ontbijt
 • Ski baggage inclusief
 • De optie om ski- en snowboard spullen te huren
 • De optie om te gaan cat/heli skiën
 • De optie voor Valizo baggage en lounge service

 

Prijs: €4915  p.p.

 

Als u niet het gevoel heeft dat onze pakketten aan uw wensen voldoen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droom ski-vakantie. 

 

Wat is niet inbegrepen?

Kosten met betrekking tot het aanvragen van een visa

Annulerings en reis verzekering

Verhuur van ski- en snowboard spullen

 

Graag wijzen we u op het volgende:

* Boek uw skivakantie tijdig. Dit is om uw plek veilig te stellen aangezien onze resorts erg populair zijn

* Het bovenstaande is een prijsvoorbeeld in het hoogseizoen en kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke data van uw vakantie, de keuze van de kamercategorie, de vluchtcapaciteit op de datum van vertrek, speciale evenementen, feestdagen, etc. Neem contact met ons op voor de specifieke prijzen van uw ski vakantie.

Neem contact met ons op voor het boeken van uw ski avontuur.

Bestaande uit vele vulkanische eilanden in de Stille Oceaan, wordt Japan beschouwd als de prominente culturele grootmacht in Azië. Een lijst met populaire en unieke uitvindingen afkomstig uit Japan is te lang om op te noemen, maar om er een paar te noemen: Nintendo-games, Samurai, Anime, Karate, Sumo-worstelen, Pokemon, Geisha en hogesnelheids-bullet treinen. Naast deze inspirerende en gekke uitvindingen, biedt Japan ook moderne steden omringd door een uniek landschap.

Met dit gezegd zijnde over culturele gewoontes en uitvindingen, vergeten we één ding. Japan heeft een van, zo niet DE beste ski-bestemmingen op aarde! Met zijn wereldklasse ski- en snowboardresorts bestaande uit hoogwaardige poedersneeuw, verbluffende natuur en warmwaterbronnen maakt het Japan een van de beste landen voor een skivakantie.

Door de unieke geografische locatie valt er in Japan gemiddeld 10 tot 20 meter sneeuw per seizoen! Niet alleen de sneeuwval, maar ook de mensen en faciliteiten zijn uniek. De lokale bevolking is zo vriendelijk dat als je om een ​​routebeschrijving vraagt, ze er bijna op staan ​​om helemaal met je mee naar je bestemming te lopen. De resorts zijn modern en schoon en hebben geweldig faciliteiten waarvan het geweldige Japanse eten pas het begin is.

 

Naast onze skireizen in Japan bieden wij u tegelijkertijd de gelegenheid om uzelf onder te dompelen in het beste dat Japan te bieden heeft met onze rondreizen en extra dagen in bijvoorbeeld Tokyo. 

Kersenbloesems, meters hoge poedersneeuw en s’werelds snelste hogesnelheidstreinen. Deze woorden klinken misschien volledig willekeurig, maar dit zijn een van de vele verbazingwekkende dingen in Japan! In de skiwereld wordt Japan ook vaak ‘Japow’ genoemd vanwege de vele meters poedersneeuw die er elk jaar valt. Kortom, de wintersport in Japan wordt niet veel beter dan dit!

🇯🇵🌸🗻⛩✌

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest