Niseko

Vergeet niet je snorkel mee te nemen!

Ga naar Niseko voor een wintersport in Japan om niet te vergeten!

Niseko is een uniek skigebied waar u een ski-ervaring beleeft die verder gaat dan de gebruikelijke, verbazingwekkende culinaire ervaringen, en natuurlijk niet te vergeten: de Japanse cultuur.

Een skireis naar het mythische skigebied van Japan, dat onder skiërs bekend staat om ‘s werelds beste/ droogste sneew. Weinigen hebben het meegemaakt, maar veel hebben er vast van gehoord.

Met andere woorden, Niseko is een hele speciale plaats die alle sneeuw- en off-piste-liefhebbers moeten hebben ervaren.

Maximale hoogte in m

Minimale hoogte: 255 m

Totale piste gebied

Groene pistes 22.4 km
Rode pistes 18.2 km
Zwarte pistes 10.2 km
Afdalingen 60
Parks 1
Nacht skiën - Ja

Aantal skiliften

Sleepliften 1
Stoeltjesliften 26
Gondels 4
Treinen 0

Poeder voor iedereen!

Gelegen op het schiereiland Hokkaido, met een adembenemend panoramisch uitzicht op de actieve vulkaan, Mt. Yotei, dat zich bevindt in Niseko. Met gemiddeld meer dan 15 meter aan prachtige Japanse sneeuw per seizoen, zijn er eindeloze mogelijkheden om pistes van absolute klasse te ervaren, maar ook om verborgen bos hutten en bergflanken te verkennen.

Het skigebied van Niseko ligt aan de kust, wat een van de redenen is voor de enorme jaarlijkse sneeuwval. Ook biedt dit een prachtig uitzicht op de berg.

Met de skipas krijg je toegang tot 30 verschillende liften, die je naar meer dan 60 verschillende hellingen en 4 verschillende grote gebieden brengen. Deze gebieden zijn kwa niveau gelijkwaardig verdeeld.  De minder ervaren krijgen dus ook een unieke kans om de legendarische Japanse poeder te ervaren, zodat iedereen in de familie dezelfde ervaring kan krijgen.

De beste leraren.

De skischool in Niseko is wereldwijd zowel bekend als gewild onder de skileraren. Het is dus alleen het beste van het beste dat daar mag lesgeven. Met een skivakantie bij Snowminds, zullen onze instructeurs je goed helpen, ongeacht je niveau.

Culturele verrijking

Niseko staat niet alleen bekend om de legendarische sneeuw. Je zult je schnitzel kunnen inruilen voor sushi op de berg, waar de vis net zo vers is als de lucht die je inademt. Probeer de sushi in het Hilton Hotel, waar de koks alle sushi met hoogste kwaliteit bereiden.

Heb je behoefte aan ontspanning na een goede dag op de berg, pak dan een van de natuurlijke warmwaterbronnen die afkomstig zijn van Mt. Yotei.

Niseko geeft je ook de kans om lokale Japanse après-ski te ervaren, en als je het bont maakt eindig je waarschijnlijk met de lokale bevolking in de karaoke bar.

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN