WORD SKILERAAR IN CORONET PEAK

Werk op het zuidelijk halfrond

BESTEMMING

Coronet Peak is een hoog aangeschreven skigebied met veel aantrekkelijke eigenschappen. Het is gunstig gelegen in de buurt van Queenstown en biedt een breed scala aan accommodaties en uitgaansgelegenheden. Het gevarieerde terrein van het resort is geschikt voor alle niveaus. De consistente sneeuwval en sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat er het hele seizoen uitstekende sneeuwcondities zijn. Opvallend is dat Coronet Peak’s zich onderscheid door het nachtskiën, waardoor het plezier zich tot in de avonduren verlengd. De prachtige achtergrond van Lake Wakatipu en moderne faciliteiten dragen bij aan de allure. Het resort is bijzonder gezinsvriendelijk met speciale leerruimtes en lessen voor verschillende leeftijdsgroepen. Spannende evenementen, après-ski activiteiten en ervaren personeel dragen bij aan een algehele unieke ski-ervaring. Door skileraar te worden in Coronet Peak krijg je de kans om dit allemaal te ervaren!

DE SKISCHOOL

Als skileraar in Coronet Peak krijg je een een boeiende mix aan natuurschoonheid, diverse lesmogelijkheden met verschillende vaardigheden en het unieke aspect van nachtskiën. De moderne faciliteiten van het resort, combineerde met de blootstelling aan een internationaal gastenbestand, bevorderen de ontwikkeling van vaardigheden en gevoel van community binnen het professionele team. Naast de mooie pistes biedt wonen in of nabij Queenstown een levendige levensstijl. De intrinsieke voldoening van het delen van je passie voor skiën en het maken van een positieve impact op de studenten maakt dat deze rol echt de moeite waard is!

 

Je kunt hier de kans krijgen om als ervaren leraar een seizoen in Coronet Peak te doen. Heb je nog geen ski- of snowboard certificaat? Geen stress – we hebben ook een opleiding voor jou! Volg onze 10 weekse Level 1 + 2 skilerarenopleiding in Nieuw-Zeeland.

 

FEITEN

  • Dichtbij Queenstown
  • Hoogteverschil van 462 meter
  • Skiën tussen 1187 en 1649 meter
  • Uitzich over Lake Wakatipu
  • Nachtskiën
  • Seizoen van juni t/m september
  • Uitdagend terrein: 20% beginner, 40% intermediate en 40% expert

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×