Doe een skiseizoen in de USA

Beleef de Amerikaanse winter!

Doe een skiseizoen in de Verenigde Staten en ervaar de unieke Amerikaanse ski cultuur  

In het land waar alles altijd groter en beter moet, is het te verwachten dat skiën een unieke ervaring is waar het gaat om grenzen verleggen! Skiërs en snowboarders meeten elkaar in de Verenigde Staten om de massieve bergen te meesteren en het individuele niveau naar geheel nieuwe hoogtes te brengen. Een geweldige kans dus om skileraar in USA te worden! Bij het doen van een seizoen in Amerika zul je een combinatie tussen hoogwaardige pistes en een bruisende cultuur vinden.

Stairway to Heavenly

Met de status als gastheer voor de Olympische Winterspelen is het geen verrassing dat Lake Tahoe in Californië over een paar van de beste skigebieden in de Verenigde Staten beschikt. Je zou het ook wel  ‘California Dreaming’ op 3000 meter hoogte kunnen noemen!

Vooral het Heavenly resort is een klasse apart. We zijn er dan ook heel trots op dat we voor het eerst een paar geluksvogels een plekje kunnen aanbieden om een winterseizoen in de hemel te doen! Het skigebied beschikt over een paar van de meest uitdagende en spannende pistes in Californië en is daarmee zo goed als de meest populaire bestemming voor ervaren skiërs en snowboarders in de staat. Daarnaast heb je nog het adembenemende uitzicht over het prachtige meer dat ook nog een van nationale schatten van Californië is, Lake Tahoe.

Een bestemming zonder nadelen

Als je nog niet overtuigd bent van de waanzinnige mogelijkheden die deze legendarische plek in Californië te bieden heeft, word je misschien wel warm van het feit dat er 14 unieke skigebieden dicht bij elkaar rond het meer liggen. Daarnaast is het máár 3.5 uur rijden naar San Francisco. Mocht je een dag vrij krijgen kun je dus gemakkelijk een roadtrip langs de Californische kust vanuit het idyllische Lake Tahoe beginnen. Al met al bieden we je een once-in-a-lifetime ervaring door jouw droomseizoen als skileraar in USA realiteit te maken!

"Skiën in de Verenigde Staten geeft je de kans om Amerika te verkennen zonder de bijeffecten. Je krijgt de ongelofelijke natuur, grote hamburgers en niet zo veel gekkies. Oke ja je krijgt wel veel gekkies."

- Brit, Snowminder uit California

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN