Word skileraar in Tignes

Breng je ski niveau naar ongekende hoogte met je Level 1 en 2 in Frankrijk

Word skileraar in Tignes

Als je zegt skiën in Frankrijk zeg je hoogstwaarschijnlijk ook meteen skiën in Tignes. Tignes is namelijk een van de grootste en meest ontwikkelde skigebied ter wereld. Met meer dan 300km aan pistes, geweldige off-piste mogelijkheden en een gezellig dorp is het een absolute go-to plek voor iedere wintersport fanaat.

Dit volledig georganiseerde seizoen in Tignes is een unieke kans om je eerste seizoen door te brengen in het centrum van een van de beste skigebieden in de Alpen. Het combineert een uitgebreid trainingsprogramma voor skileraren met freeride- en freestyle-training gedurende een seizoen waarin je je lesgeef skills meer zult ontwikkelen dan je je ooit had kunnen voorstellen. Oh, en hebben we al gezegd dat Tignes rechtstreeks verbonden is met het legendarische Val-d’Isère? Ik denk niet dat we dat hebben gedaan, maar bij deze: het is een van de meest diverse resorts ter wereld!

Let op! Deze opleiding is ook beschikbaar als snowboard programma.

Een winter in Tignes

Het hele seizoen doorbrengen in een gebied zoals Tignes geeft je echt de kans om de ervaring van je leven op te doen. Als onderdeel van de cursus ontvang je een skipas voor het hele seizoen, accommodatie voor de hele winter in het centrum van Tignes, ongeveer 300 uur training bestaande uit video-analyse, ski-ontwikkeling, freeride-training van een voormalige Freeride World Tour-deelnemer, Freestyle training van een voormalige FIS World Cup Freestyle Skiër, Race training, de niveau 1 en 2 BASI instructeur kwalificaties en nog veel meer. In het kort; Met het comfort van onze zeer ervaren trainers garanderen we dat dit de grootste ski-ervaring van je leven word!

Het programma loopt het hele seizoen door en combineert de intensieve training met voldoende tijd om zelf te kunnen doen wat je wilt. Het is een unieke kans om je skiën te verbeteren en naar een niveau te tillen waarvan je alleen maar had kunnen dromen.

Het leven in Tignes

In Tignes woon je midden in het dorp, samen met alle andere leraren die de opleiding zullen gaan doen. Het resort biedt een breed scala aan pistes en off-piste mogelijkheden. Dit betekent dat je je dag precies kunt indelen naar wat jij wilt verbeteren!

Tignes Village is levendig met een uitgebreide selectie aan bars, restaurants en avond activiteiten. Het zou in zijn geheel toch misschien wel een van de meest perfecte dorpen kunnen zijn.

Wie kan zich aanmelding?

Bij Snowminds zijn we trots op het organiseren van professionele  lerarenopleidingen en we staan bij de skischolen bekend om het opleiden van competente, energieke en top gemotiveerde leraren. Je hoeft geen expert te zijn op de piste als je mee zou willen doen (we leren het je!), maar we verwachten wel het volgende van je:

  • Je hebt ongeveer 3-4 keer geskied (meer is mooi meegenomen!)
  • Je bent positief, outgoing en gemotiveerd om je zowel op als naast de piste te ontwikkelen
  • Je bent respectvol naar andere en bereid om een professionele leeromgeving te ondersteunen
  • Je spreekt Engels op gespreksniveau
  • Je bent minimaal 18 jaar en komt in aanmerking om Frankrijk als toerist binnen te komen en er te verblijven tijdens de duur van het programma

Als je jezelf herkent in de bovenstaande criteria, raden we je aan je aan te melden waarna we contact met je opnemen om de verwachtingen op elkaar af te stemmen en je te informeren over de beschikbaarheid. We hebben over het algemeen een grote interesse in onze opleidingen en de plekken raken snel vol. Daarom hebben we een “wie het eerst komt, het eerst maalt” -principe met elke maand een aanmeldingsdeadline, dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je een plek bemachtigt.

"When I skied in Tignes for the first time in 2010 I was blown away by the endless on- and off-piste opportunities. It's not for nothing it's a true french skiing Mekka and that some of the world's best instructors come back year after year."

- Christoffer Vorre, oprichter van Snowminds

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?