Kitzbühel

''Waar legendes vandaan komen"

De bestemming

Met meer dan 170 kilometer aan goede kwalitatieve pistes en nog meer geschiedenis op zijn naam, wordt Kitzbühel vaak gekozen als ‘s werelds beste skigebied. Het wordt vaak beschouwd als de geboorteplaats van wintersport en skiën en tegenwoordig worden regelmatig WK-wedstrijden georganiseerd. Kitzbühel biedt voor ieder wat wils, met een breed scala aan uitdagende pistes voor alle niveaus. Als je ervaren en bijzonder dapper bent, kun je ofwel de beroemde landingsbaan “Streif” proberen of meer dan 60 kilometer geprepareerde langlaufroutes verkennen.

 

De skischool

Aan de rand van de stad ligt het oude Hotel Kaiser, waar alle nieuwe ski- en snowboardleraren zullen worden ondergebracht in 3-6 persoonskamers. In het hotel is het mogelijk om ontbijt en diner te kopen, dat wordt gemaakt door de hotelmanager. Anders kun je iets voor jezelf maken. De groeimogelijkheden zijn onbeperkt. Je werkt in een grote skischool, met maximaal 250 instructeurs in het hoogseizoen. Speciale skitraining wordt twee dagen per week aangeboden, waarbij alle lessen in het Duits worden gegeven door enkele van de best opgeleide skileraren die je kunt vinden.

Jouw leven als skileraar in Kitzbühel

Kitzbühel is een levendige stad en biedt meer dan alleen skiën met een goed nachtleven. Omdat het een grote stad is, trekt de plaats veel jongeren aan die in de weekeinden naar de stad komen om de dansvloer van de Londoner Bar te verlichten. Daarnaast heeft de stad veel leuke winkels, gezellige eetgelegenheden en gezellige bars. Dus of je nu op zoek bent naar een spelletje roulette in het Goldener Grief Hotel Casino, een ‘Dark and Stormy’ bij Jimmy’s, of een schnitzel bij het jaarlijkse Schnitzelfestival in Rosi’s Sonnbergstuben, Kitzbühel heeft het allemaal.

 

Feitjes

 

  • Skiën van 2000m tot 790m
  • 170km pistes
  • 44 liften
  • Levendige stad en après ski cultuur
  • Groot ski onderkomen voor alle skileraren
  • Wordt genoemd als beste skigebied ter wereld

 

 

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN