Lofer

Authentiek Oostenrijk

 

De bestemming

Met 42 kilometer aan pistes en een modern liftsysteem biedt Lofer een echte lokale ervaring. Het skigebied biedt een uitgebalanceerde mix van blauwe, rode en zwarte pistes. Wat je ook doet, alle hellingen van de afdaling eindigen op dezelfde plek voor de hoofdgondel. Dit maakt de ervaring van skiën in Lofer overzichtelijk en gemakkelijk, omdat je hele skigroep over het algemeen op één enkel punt zal samenkomen.

Om het interessant te houden, heeft Lofer ook een funpark om even uit de piste te gaan. Als je opzoek bent naar een uitdaging, kun je ook kiezen uit drie verschillende zwarte pistes: een ongeprepareerde bospiste en twee steile afdalingen. Daarnaast bevindt Lofer zich in de buurt van veel andere gebieden waar we ook de leraren van Snowminds sturen. Maria Alm, Leogang, St. Johan en Kitzbühel liggen om de hoek.

 

 

 

Jouw leven als skileraar in Lofer

De traditionele stad heeft veel karakteristieke berghutten en is gebouwd rondom een kerk en het centrale stadsplein. Zeker de moeite waard om te ervaren is de Italiaanse keuken en sfeer van de stad. De lokale slager, Ras, verkoopt fenomenale ‘leberkäse’ en schnitzelsheim voor een zeer goede prijs. Op de berg serveert Restaurant Loderbichl Tiroler Fleischkasnock direct van gietijzeren pannen. Na een lokale maaltijd kun je gemakkelijk te voet verkennen en wandelroutes langs de levendige beek van de stad verkennen.

 

 

Feitjes

  • 46km pistes
  • Skiën van 1628m tot 628
  • 11 liften
  • Kwaliteits après ski
  • Gezellige stad en kwalitatieve eetcultuur
  • Seizoen begin tot eind: 16 december tot 31 maart

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN