Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn

Verken het skicircus

De bestemming

 

Word Ski of snowboardleraar in Saalbach-Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn, die samen onderdeel uitmaken van het grote Skicircus. Het gebied biedt een enorm scala aan pistes, freeride, funparks en misschien wel het allerbelangrijkst, het legendarische aprés-ski feest in Hinterhag. Kortom, dit skigebied voldoet aan elke fanatieke skiër zijn wensen.

In het Skicircus heb je de mogelijkheid meer dan 200km aan piste te verkennen, die verspreid zijn tussen het beroemde viertal, namelijk Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunm en Leogang. Het gebied staat bekend als één van de grootste en modernste skigebieden en is uitstekend geschikt voor zowel skiërs and snowboarders, of het nu gaat om piste, freeride of freestyle. Het diverse en ruime terrein biedt uitdaging aan alle niveaus, en zelfs de meest ervaren skiërs hebben hun handen er vol aan. In Saalbach-Hinterglemm vind je talloze freerideroutes (skiroutes), die een uitdaging bieden voor echte lefhebbers in de vorm van rotsen en bomen.

Je bent nooit alleen en gemakkelijk op ontdekking gaan in andere gebieden.

Het skigebied is, zoals omschreven, een modern gebied en de liften zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Er zijn 56 liften die jou in een mum van tijd door de bergen loodsen. Het is zonder twijfel de hoofdstad van de regio als het om aprés-skiën gaat. De vele bars en nachtclubs, met Hinterhag en Goassstall aan de leiding, zorgen ervoor dat je de ervaring van je leven krijgt. Daarnaast is het gebied ook bekend als familie gebied. Dit zorgt ervoor dat het lesgeven erg gevarieerd blijft met zowel beginnende en gevorderde skilessen. Saalbach is prachtig gelegen met 5 andere skigebieden binnen een straal van slechts 15 kilometer. Download de Skicircus app en blijf op de hoogte van sneeuwval, evenementen, activiteiten en berg nieuws. Er zullen leraren van het Snowminds team te vinden zijn bij skischolen in Leogang, Hinterglemm en Saalbach.

 

 

Feitjes

Alles nog even op een rijtje

  • 240 km piste
  • 56 liften
  • 1003m tot 2096m
  • Groot aaneengesloten gebied
  • 15 km skiroutes
  • fantastische aprés-ski

 

Visums voor Canada zijn beperkt! 🇨🇦

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN