St. Anton

Het freeride mekka van Oostenrijk

De bestemming

 

Een seizoen als ski instructeur in St. Anton biedt fantastisch skiën, veel poederdagen, misschien wel Oostenrijk’s beste aprés-ski en 340 kilometer geprepareerde pistes. Wat kunnen we ons nog meer wensen?

St. Anton is onderdeel van het Alberg ski network, waar je als ski instructeur de mogelijkheid krijgt om Stuben am Arlberg, St. Christoph, Lech, Zürs, Warth, Schröcken, Sonnenkopf / Klösterle en Pettneu te verkennen. In St. Anton vind je dagelijks 340 kilometer geprepareerde pistes en meer dan 200 kilometer ski routes, die ongelimiteerde mogelijkheden bieden voor alle ski-stijlen en snowboard ervaringen. Het Arlberg gebied heeft een 2800 meter hoge piek die makkelijk bereikbaar is door een van de 94 moderne liften. St. Anton am Arlberg’s gebied wordt omschreven als een waar skiparadijs, vooral voor freeriders. Wanneer er weer een gebruikelijke poeder dump is geweest, komen ze naar St. Anton om er alles uit te halen en vaak zijn er dan meer freeriders dan piste skiërs in het gebied te vinden. St. Anton was in 2001 gastheer van de Alpine Ski World Cup en heeft een internationale reputatie.

St. Anton is dé plek voor Alpine skiën

Een seizoen als ski instructeur in St. Anton geeft je een kans om ski instructeur te worden in de plek waar het allemaal begon. ’S Werelds eerste skischool ging open in 1903 in St. Anton. Er is iets heel speciaals en unieks gaande in dit gezellige en charismatische berg dorpje, waar de atmosfeer leven ademt. Een ski instructeur in St. Anton krijgt het beste van alles! Er zijn niet veel ski gebieden in Oostenrijk waar je de mogelijkheid hebt om zowel op wereld-niveau te skiën en te aprés-skiën. In St. Anton zijn de mogelijkheden eindeloos!

 

Het skileraar leven in St. Anton

De skischool is een van de grootste skischolen in Oostenrijk, met meer dan 400 instructeurs in dienst tijdens het seizoen. De dagen kunnen hectisch en druk beginnen, maar daar staat een fatastische leeromgeving tegenover. Normaal gesproken worden de lessen onderverdeeld in kinder- en volwassenen groepen en privé lessen, afhankelijk van  het eigenkunnen van de instructeur.

Feitjes

Alles nog even op een rijtje

  • 340km piste
  • 200km ski routes
  • 1304m tot 2811m
  • 94 liften
  • Freeride Mekka

Bijzonderheden: In St. Anton begon het allemaal. Het is het dorp van de allereerste skischool ter wereld.

 

 

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!