Maak je droom waar en word skileraar in Wagrain

Drie dorpen, 1 skipas, in het hart van de Ski Amade

 

De bestemming

 

Word skileraar in Wagrain, met recht een van de meest populaire skigebieden in Oostenrijk. Wagrain is onderdeel van de Ski Amadé, welke toegang geeft tot maar liefst 760km piste. Vanuit Wagrain zelf, ski je ononderbroken door naar Flachau en Alpendorf. Dat betekend dus dat je als skileraar in Wagrain gebruik kunt maken in drie skigebieden, erg handing wanneer je een groepje meer gevorderde skiërs mee neemt!

Wagrain staat bekend als sneeuwzeker skigebied. 95% van de piste’s word doormiddel van 240 sneeuwkanonnen voorzien van sneeuw. Het terrein bied uitdaging voor zowel de beginnende als meer ervaren skiër en aan de hand van 44 liften kun je het gebied verkennen. Je kunt op een vrije dag, er ook voor kiezen om een van de andere skigebieden uit de Ski Amadé te gaan verkennen. Deze bestaat immers uit maar liefst 25 skigebieden, welke met de auto of bus gemakkelijk te bereiken zijn.

Uitgebreide ski mogelijkheden
In Wagrain, word er aan beginners en kinderen lesgegeven in het Winter Wonder World. Dit is de ideale omgeving voor beginners en maakt het voor een leraar mogelijk om je lesgeef vaardigheden gemakkelijk te verbeteren. Ook naast het skiën is er in Wagrain voldoende te doen. Zo is er een Rodelbaan, cross-country track en kun je onder begeleiding paragliden.

Een dorp waar altijd wat te doen is
Wagrain zelf ligt op 850 meter hoogte, met een gunstige ligging om een dagtrip naar de stad Salzburg te maken. Jaarlijks word er in Wagrain een stop voor de Snow Volleybal World Tour georganiseerd, wat het dorp flink doet opleven. Daarnaast is er natuurlijk de beruchte Oostenrijkse apres-ski. Wagrain bied namelijk 26 berghutten en apres-skibars waar je na het skiën een drankje kunt doen. Wagrain is kortom een skigebied waar de hele winter lang wat te doen is, wat garant staat voor een unieke ervaring als skileraar!

 

Feitjes

Alles nog even op een rijtje

  • 120km aaneengesloten piste
  • 860m tot 2000m
  • 44 liften
  • Onderdeel van de Ski Amadé met 760km piste
  • Typisch Oostenrijkse Apres-ski

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN