WORD SKILERAAR IN TREBLE CONE

Uitdagend terrein met prachtige off-piste in het zuiden van Nieuw-Zeeland

BESTEMMING

Word skileraar in Treble Cone en vind hier het prachtige landschap om je passie voor skiën mee te delen. Met een verticaal terrein van 700 meter claimt Treble Cone de titel voor het meest zuidelijke ski resort. Op maar negentig minuten rijden vind je de stad Queenstown. Een seizoen is Treble Cone is dus de ideale winter voor een zowel de lokale liefhebbers en de internationale bezoekers! Dat extra beetje charme komt voort uit het schilderachtige stadje van Wanaka, wat op slechts dertig minuten rijden ligt. Het stadje biedt een extra laagje allure door het adembenemende uitzicht over Lake Wanaka.

De aantrekkingskracht van Treble Cone ligt niet alleen in de hoogte die het resort bereikt, maar ook in het uitdagende terrein die je er kunt vinden. Deze unieke combinatie van het uitdagende terrein en de hoogte van het resort zorgen voor een uitzonderlijke ski omgeving. Deze kenmerkende achtergrond heeft zelf de aandacht van het Oostenrijkse nationale team getrokken, aangezien zij deze locatie gebruiken voor hun zomerprogramma. Alle bezoekers kunnen uitkijken naar perfect geprepareerde pistes en goed gebouwde sneeuwparken, wat het een geweldige locatie maakt voor ervaren skiërs en mensen die op zoek zijn naar de blauwe lucht ervaring.

DE SKISCHOOL

Met de slogan “Jouw weg tot ontwikkeling”, legt Treble Cone de nadruk op hun top training. Dit laten ze uitdrukkelijk zien tijdens hun privé- en groepslessen. De ski school laat hun toewijding aan kwaliteit zien door de groepen te beperken tot maximaal vijf deelnemers. Door deze aanpak kan jij als ski- of snowboardleraar onder optimale omstandigheden een unieke ervaring voor de gasten samenstellen.

Bovendien is de kwaliteit van de sneeuw werkelijk uitzonderlijk. Dit vertaalt zich naar een omgeving waar je elke dag uit kan kijken naar je werkdag, of je nu beginners of gevorderden lesgeeft. Naast de standaard programma’s die de ski school aanbiedt, zijn er ook gespecialiseerde trainingen in race, freestyle en nog meer. Hierdoor kan de ski school aan elke gast in Treble Cone een unieke en uitdagende ervaring bieden.

 

Je kunt hier de kans krijgen om als ervaren leraar een seizoen in Treble Cone te doen. Heb je nog geen ski- of snowboard certificaat? Geen stress – we hebben ook een opleiding voor jou! Volg onze 10 weekse Level 1 + 2 skilerarenopleiding in Nieuw-Zeeland.

LEVEN VAN EEN SKILERAAR IN TREBLE CONE

Naast het geweldige skiën heeft Treble Cone misschien wel de meest verbluffende uitzichten van Nieuw-Zeeland. Zodra jouw seizoen voorbij is, heb je de mogelijkheid om de adembenemende panorama’s vanaf de top van Treble Cone te vergelijken met verschillende bestemmingen. Vooral de Altitude Bar, gelegen op de berg, biedt prachtige uitzichten over Lake Wanaka en heerlijke koffie. Daarnaast kan je je onderdompelen in de authentieke Nieuw-Zeelandse sfeer in alle knusse dorpjes die om het resort liggen.

 

FEITEN

  • Seizoen van juni t/m oktober
  • Hoogte punt ligt op 2088 meter
  • Het dorp ligt op 1250 meter hoogte
  • 2 Sneeuwparken
  • Moderne sneeuwkanonnen
  • Uitdagend terrein: 18% beginner, 41% intermediate en 41% expert
  • Een van de beste off-piste mogelijkheden in de regio
  • Langste piste is 4 km
  • 3 liften
  • 22 km aan geprepareerde pistes

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN