Word skileraar in Zwitserland

Geweldige sneeuw, geweldige freeride en prachtige natuur!

De bestemming

Gezellige dorpjes en ongelofelijke berglandschappen vormen het decor van een seizoen in Zwitserland. Zwitserland staat bekend om zijn klasse en hoge kwaliteit skiën wat ook een klasse op zich is.

Het is een land waar alle off-piste fanatiekeling naartoe komen, en Verbier is daarom een welbekend gebied waar verschillende freeride wedstrijden worden gehouden. Voor ervaren skiërs is het een ware Mekka wat betreft lange afdalingen van de ongekende Zwitserse hoogte.

Naast de ongelofelijke pistes heeft Zwitserland ook een goede reputatie op het gebied van prachtige natuur, heerlijke chocolade en unieke kazen. Wat wil je nog meer?

 

De bergen

De skigebieden van Zwitserland vormen een echte speeltuin voor ervaren skiërs en snowboarders. De hoge bergtoppen verzekeren je van heerlijke sneeuw. In Sass-Fee kan je bijvoorbeeld heel het jaar lang skiën en Verbier heeft de steilste piste van Europa die je kan trotseren. Als je de back country van Zwitserland gaat ontdekken, snap je waarom ervaren skiërs en snowboarders massaal naar Andermatt en Verbier trekken voor een echte adrenaline rush!

 

Het leven als een instructeur

Een seizoen in Zwitserland biedt fantastische skidagen en heeft eindeloze mogelijkheden op het gebied van freeride en freestyle. Daarbij hecht Zwitserland waarde aan goede service je salaris past dan ook bij de Zwitserse lifestyle!

Als een ski- of snowboardleraar in Zwitserland heb je de mogelijkheid om jouw niveau naar een hoger leven te brengen terwijl je werk voor serieuze skischolen die verwachten dat jij hetzelfde serviceniveau levert als waar het land om bekend staat.

Er zijn vele mogelijkheden voor geweldige ervaringen als een ervaren instructeur in Zwitserland. Wij staan natuurlijk voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van een juiste match om alles uit jouw seizoen te halen met Snowminds in Zwitserland.

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!