Panorama

Het goed bewaarde geheim

De bestemming

Panorama Ski Resort ligt in het Purcell gedeelte van de Canadese Rocky Mountains, ongeveer 3,5 uur rijden van Calgary. Ondanks dat het een van de grootste skiresorts in British Columbia is, is Panorama een goed bewaard geheim gebleven. Met de grote hoeveelheid seizoensgasten, het geweldige skiën en de verschillende activiteiten, is een skileraar in Panorama zijn niet vervelend. Vanwege de grootte van het resort krijg je ook de ruimte van andere skiërs en is er overal onaangeraakte sneeuw te vinden. Tot slot biedt Panorama de hoogste verticale hoogte in Canada en veel hiervan ligt onder de bomen. Het is een recept voor een geweldig seizoen!

"Panorama heeft haar goede naam niet voor niets. Het uitzicht vanaf de top is geweldig - je bent in het hart van de Canadese Rockies omringd door allerlei toppen. Het wordt niet veel beter dan dit".

- Jacob, Snowminds leraar

De ski school in Panorama

Panorama streeft ernaar om één van de beste werkplekken in Canada aan te bieden en het gebied heeft ook meerdere prijzen gewonnen als een van de beste toeristische werkplekken van British Columbia. Bij de skischool kan je verwachten dat je zal werken met ervaren skileraren die er zijn om je te helpen ontwikkelen als skiër en als leraar. Vanwege het gevarieerde terrein dat Panorama heeft, krijg je voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en je techniek tijdens je seizoen te finetunen. Tijdens het seizoen als skileraar in Panorama krijg je het beste van beide, zowel op als naast de piste.

Het leven als skileraar in Panorama

Ondanks Panorama’s rustige karakter zal je je nooit vervelen. Er zijn verschillende bars en restaurants waar je na een lange dag skiën of snowboarden lekker kunt uitrusten. Een andere optie is om te gaan baden in een van de warmwaterbronnen in de buurt. Op je vrije dagen kan je ook een ander bekend gebied in de buurt, Banff, bezoeken wat maar een paar uur verderop ligt. We raden je zeker aan om het meeste je uit je seizoen in de Canadese bergen te halen door de omgeving te ontdekken!

Feitjes

  • Hoogste verticale hoogste van Canada: 1.225 meter
  • Hoogste top: 2.375 meter
  • Ongeveer 1.200 hectare aan skigebied
  • Jaarlijkse sneeuwval is ongeveer 5 meter
  • 10 liften
  • 120 pistes
  • Sneeuwkanonnen op 40% van de pistes (altijd verse sneeuw)
  • Authentieke, lokale Canadese sfeer
  • Ligt op ongeveer 2 uur rijden van Banff national park

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?