Word een gecertificeerd Level 2 Ski instructeur in Canada

Breng uw instructeursopleiding naar het volgende niveau

 

De droom in Canada

 

Ben je klaar om harder, beter, sneller en sterker te skiën? Goed. Wij zijn ervan overtuigd dat Daft Punk het zou goedkeuren. Daarom biedt Snowminds je onze Level 2 CSIA skilerarenopleiding, waarbij je nu de mogelijkheid hebt om te shredden als een pro en twee instructeursopleidingen krijgt binnen één winterseizoen. In combinatie met een Level 1 skileraar stage, kun je nu snel van een beginner naar een zeer bekwame skileraar met geavanceerde certificering gaan tijdens je allereerste winterseizoen in het buitenland. Dit is je perfecte kans om te verdubbelen en je niveau te verhogen!

 

 

 

Training tijdens het seizoen

 

De cursus vindt plaats op je skibestemming in Canada, waar je in de periode januari-maart een voorbereidende technische opleiding krijgt van een van de beste skileraren van de skischool. Deze training zal uw niveau drastisch verbeteren en u voorbereiden op het Canadese niveau 2 examen, dat meestal tussen januari en maart plaatsvindt. We plannen je trainingsdagen met de skischool zo dat ze afgestemd zijn op je werkschema, wat betekent dat je met de training je niveau tijdens het seizoen kunt ontwikkelen en tegelijkertijd ervaring kunt opdoen als instructeur in een skischool.

 

 

 

 

Wat is inbegrepen?

 

Onze niveau 2 trainingen zijn ontworpen om u voor te bereiden op het CSIA niveau 2 examen, met gerichte technische trainingsdagen voordat u uw CSIA niveau 2 modules en examens aflegt. De prijs en het specifieke trainingsschema zijn afhankelijk van het resort waar je werkt.

 

Inbegrepen in al onze niveau 2 programma’s:

  • Technische opleidingsdagen ter voorbereiding op het niveau 2 examen
  • Canadese Level 2 instructeurscertificering (inclusief alle modules, examens, cursusmateriaal en instructeurscertificering

 

Aangezien de training wordt gepland rond uw werkschema bij de skischool, varieert het aantal trainingsdagen en dus de prijs van het programma per locatie. Neem contact met ons op voor details over de prijzen en om deze cursus aan uw boeking toe te voegen.

 

Wat is niet inbegrepen?

  • Maaltijdplan, accommodatie en alles wat hierboven niet is vermeld*
  • Mogelijke kosten voor het omzetten van een niet-Canadese niveau 1 certificering naar CSIA (indien men reist als ervaren instructeur) bv. CSIA lidmaatschap

 

*De cursus vindt plaats op de bestemming waar u werkt in een skischool, waarbij u een liftpas en accommodatie al geregeld heeft als onderdeel van uw reis. Daarom zijn uitgaven voor skipassen, accommodatie, enz. niet bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

Wie kan zich aanmelden?

 

Dit niveau 2-opleidingsprogramma is een voortzetting van ons stageseizoenprogramma. De voorbereidende training begint meestal in januari en bouwt voort op je Canadese level 1 skilerarenopleiding.

 

Je kunt ook deelnemen als je als ervaren instructeur met Snowminds meereist op een seizoen in Canada. In dat geval moet je een Level 1 Instructor certificering van CSIA of een alternatieve instructeur certificering, bijv. BASI, APSI, NZSIA met succes hebben afgerond.

 

Als je al ingeschreven bent voor een Level 1 stage, of als je als ervaren instructeur reist en een level 2 cursus wilt volgen, raden we je aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om je in te schrijven. De plaatsen op onze niveau 2 programma’s zijn snel vol!

 

 

Prijs

Course Icon Level 2 skileraarcursus in Canada

Course Icon Vanaf €1.345

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Begin januari

Meld je aan

WIN EEN REISTEGOED TER WAARDE VAN €675

Vul onze bestemmingstest en doe mee met de competitie om een reistegoed ter waarde van €675 te winnen!

Doe hier onze bestemmingstest