Word een gecertificeerd Level 2 Skileraar in Canada

Breng jouw lerarenopleiding naar het volgende niveau

 

De droom in Canada

 

Ben je klaar om harder, beter, sneller en sterker te skiën? Goed. Wij zijn ervan overtuigd dat Daft Punk het zou goedkeuren. Daarom biedt Snowminds je onze Level 2 CSIA of PSIC skilerarenopleiding, waarbij je nu de mogelijkheid hebt om te shredden als een pro en twee lerarenopleidingen krijgt binnen één winterseizoen. In combinatie met een Level 1 skileraar stage, kun je nu snel van een beginner naar een zeer bekwame skileraar met geavanceerde certificering gaan tijdens je allereerste winterseizoen in het buitenland. Het Level 2 opleidingsprogramma is je perfecte kans om te verdubbelen en je niveau te verhogen!

 

 

 

Training tijdens het seizoen

 

De opleiding vindt plaats op je skibestemming in Canada, waar je in de periode januari-maart een voorbereidende technische opleiding krijgt van een van de beste skileraren van de skischool. Deze training zal je niveau drastisch verbeteren en je voorbereiden op het Canadese level 2 examen, dat meestal tussen januari en maart plaatsvindt. We plannen je trainingsdagen met de skischool zodat ze afgestemd zijn op je werkschema, wat betekent dat je met de training je niveau tijdens het seizoen kunt ontwikkelen en tegelijkertijd ervaring kunt opdoen als leraar in een skischool.

 

 

 

 

Wat is inbegrepen?

 

Onze level 2 trainingen zijn ontworpen om u voor te bereiden op het CSIA of PSIC level 2 examen, met gerichte technische trainingsdagen voordat je jouw CSIA of PSIC level 2 modules en examens aflegt. De prijs en het specifieke trainingsschema zijn afhankelijk van het resort waar je werkt.

 

Inbegrepen in al onze level 2 programma’s:

  • Technische opleidingsdagen ter voorbereiding op het level 2 examen
  • Canadese Level 2 leraarscertificering (inclusief alle modules, examens, cursusmateriaal en leraarscertificering)

 

Aangezien de training wordt gepland rond jouw werkschema bij de skischool, varieert het aantal trainingsdagen en dus de prijs van het programma per locatie. Neem contact met ons op voor details over de prijzen en om deze opleiding aan jouw boeking toe te voegen.

 

Wat is niet inbegrepen?

  • Maaltijdplan, accommodatie en alles wat hierboven niet is vermeld*
  • Mogelijke kosten voor het omzetten van een niet-Canadese level 1 certificering naar CSIA of PSIC (indien men reist als ervaren leraar) bv. CSIA of PSIC lidmaatschap

 

*De opleiding vindt plaats op de bestemming waar je werkt in een skischool, waarbij een liftpas en accommodatie al geregeld is als onderdeel van uw reis. Daarom zijn uitgaven voor skipassen, accommodatie, enz. niet bij de prijs inbegrepen.

 

 

 

Wie kan zich aanmelden?

 

Dit level 2-opleidingsprogramma is een voortzetting van ons stageseizoenprogramma. De voorbereidende training begint meestal in januari en bouwt voort op je Canadese level 1 skilerarenopleiding.

 

Je kunt ook deelnemen als je als ervaren leraar met Snowminds meereist op een seizoen in Canada. In dat geval moet je een Level 1 lerarencertificering van CSIA of PSIC, of een alternatieve lerarencertificering, bijv. BASI, APSI, NZSIA met succes hebben afgerond.

 

Als je al ingeschreven bent voor een Level 1 stage, of als je als ervaren leraar reist en een level 2 opleiding wilt volgen, raden we je aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om je in te schrijven. De plaatsen op onze level 2 programma’s zijn snel vol!

 

 

Prijs

Course Icon Level 2 skileraarcursus in Canada

Course Icon Vanaf €1.995

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Begin januari

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Ga met ons mee op een 1-, 2- of 3-weekse skikamp in maart⛷️

Dit is je laatste kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

MELD JE AAN