Word skileraar in Nieuw Zeeland

Combineer een fantastische skiervaring met het meest magische skiland ter wereld!

EEN ZOMER IN NIEUW ZEELAND

 

Droom je ervan om skileraar te worden en een heel seizoen in Nieuw-Zeeland door te brengen? Wil je de zomer overslaan in ruil voor een besneeuwd en bergachtig landschap? Dan is onze 10 weekse opleiding in Nieuw Zeeland perfect voor jou.

We zijn trots dat we een uniek programma kunnen aanbieden: Een opleiding van 10 weken tot skileraar in Queenstown, Nieuw-Zeeland! Voor het eerst bieden we een opleiding tot Level 1 en 2 skileraar training volgen met Snowminds. Je verblijft in Queenstown en doet je seizoen in The Remarkables, Nieuw-Zeeland. Een van de beste skigebieden van het zuidelijk halfrond. We hebben helaas maar plek voor 8 aankomende leraren, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!

 

 

 

10 weken in het Nieuw-Zeelandse ski Walhalla

 

Begin juni start je met het 10 weekse programma waarin je training ontvangt van Nieuw-Zeeland’s beste trainers. Na het behalen van het level 1 diploma ga je aan de slag in de skischool van The Remarkables. Je sluit het seizoen af met het behalen van het Level 2 diploma.

Het programma start op 7 juni na je aankomst in Queenstown, Nieuw-Zeeland, waar je samen met de rest van de groep je eerste trainingsdag hebt. De volgende 10 dagen word je getraind door een van de beste trainers van heel Nieuw-Zeeland ter voorbereiding op je opleiding tot NZSIA level 1.

Onze ervaren Nieuw-Zeelandse trainers gaan zowel met de volledige basis, als je eigen techniek aan de slag. Op die manier bereid je je perfect voor op het level 1 examen.  Na het behalen van het Level 1 diploma, maak je een kennis met de skischool en werk je samen met ervaren skileraren om te beleven wat het betekent om als professionele skileraar te werken en je eigen leerlingen les te geven. Dit traject eindigt rond 1 juli, waarna je voor het eerst zelfstandig als skileraar aan de slag gaat.

Je gaat vervolgens 3 weken aan de slag bij de skischool. Eind juli heb je vervolgens de tijd om aan je eigen skitechniek te werken, onder begeleiding van ervaren leraren van de skischool. In de periode die daarop volgt zul je 12 volledige trainingsdagen hebben met de mogelijkheid om af en toe te werken. Daarnaast heb je in die periode de mogelijkheid om het gebied meer te verkennen en te genieten van de poedersneeuw van The Remarkables. Wanneer je al meer ski ervaring hebt en je gemotiveerd bent om jezelf verder te ontwikkelen, dan kun je ervoor kiezen om van 8 tot 15 augustus het Level 2 diploma te halen.  

Wanneer je in Nieuw-Zeeland het diploma hebt gehaald, heb je vervolgens de mogelijkheid om ook elders ter wereld als skileraar aan de slag te gaan. Je kunt onder andere in Oostenrijk en Canada na het seizoen aan de slag.

Ben je benieuwd naar wat leraren die jou voorgingen van ons vonden? Bekijk onze beoordelingen Facebook en zie wat onze leraren zeggen over Snowminds

HET LEVEN ALS EEN SKILERAAR

 

Als gecertificeerde skileraar in Nieuw-Zeeland kan je uitkijken naar een seizoen in een land dat bekend staat als een van de beste skilanden op het zuiderlijk halfrond. De Nieuw-Zeelanders houden van skiën en vooral rond de Queenstown-gebieden. Het wordt beschouwd als een van ’s werelds meest avontuurlijke hotspots. Hierdoor trekken elk jaar enkele van’ s werelds beste skileraren, freestylers en freeriders naar de gebieden toe. Dat betekent dat je samen zult werken met een aantal van de beste trainers ter wereld en je regelmatig Olympische freestyle-atleten tegen het lijf loopt.

 

Tijdens het seizoen verblijf je samen met de andere Snowminds deelnemers in het beroemde Queenstown. Queenstown ligt op een unieke locatie naast aan prachtig meer met tal van restaurants, bars en winkels genoeg mogelijkheden biedt om je te vermaken. Het programma eindigt officieel begin augustus, waarna je de kans krijgt om te blijven of verder te reizen.

 

DE REIS

 

We hebben een complete ervaring gecreëerd waarbij je niet alleen de Nieuw-Zeelandse ski opleiding volgt en werkt als skileraar in The Remarkables, maar ook de kans krijgt om andere aspecten van Nieuw-Zeeland te ervaren, zoals het prachtige landschap en de unieke ontspannen cultuur van Nieuw-Zeeland. Tegelijkertijd heb je na het verblijf in het skigebied de mogelijkheid om alleen rond te reizen, met de andere skileraren of anderen die je ontmoet hebt tijdens je seizoen in Nieuw-Zeeland. Bij het plannen van het naseizoen kunnen we je vanzelfsprekend helpen. Denk aan activiteiten zoals het plannen van wandeltochten, rondleidingen, skydiven en nog vele andere activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos in Queenstown!

 

Wat is bij de reis inbegrepen:

 

 • 10- weekse gecombineerde opleiding tot skileraar met werk als skileraar in The Remarkables, Nieuw-Zeeland
 • 1- weekse skischoolgerichte opleiding die je klaarstoomt voor het lesgeven
 • 5- daagse level 1 voorbereidingstraining
 • 1- weekse meeloop training ter voorbereiding op het leven in de skischool
 • 11 weken lang huisvesting in Queenstown van 5 juni tot 18 augustus 2019
 • Liftpas voor het hele seizoen in The Remarkables
 • Toegang tot de skibus voor het hele seizoen
 • Optimale voorbereiding met ondersteuning, advies, tips and tricks, hulp met verzekeringen etc. voor tijdens en na de reis
 • Hulp van een Snowminds Teamleader gedurende het hele seizoen
 • 8- daagse voorbereidende ski training voor niveau 1
 • 5- daagse NZSIA niveau 1 skileraar opleiding, dit is inclusief lidmaatschap bij de NZSIA, cursusfee en handleiding
 • 3 weken gegarandeerd werk in juli na het examen van niveau 1
 • 12- daagse training verspreid over juli en augustus met de mogelijkheid om daarop volgend niveau 2 te doen.
 • Mogelijkheid tot baangarantie in Canada of Japan.

 

De volgende zijn NIET inbegrepen in het bovenstaande:

 • Vervoer naar Queenstown, Nieuw-Zeeland *
 • Eventueel NZSIA niveau 2 (Kosten: Ca. 600)
 • Annuleringsverzekering, reisverzekering en visumkosten
 • Eten, zakgeld en andere zaken die hierboven niet vermeld zijn

Met het bovenstaande zorgen we voor zo goed als alle praktische organisatie en coordinatie. We werken daarbij samen met onze ervaren partners in Nieuw-Zeeland.Onze partners zijn altijd in de buurt om te helpen en te assisteren, zodat je altijd iets hebt om op terug te vallen.

* We helpen graag met plannen en boeken van vliegtickets en vervoer van en naar de luchthaven indien gewenst.

 

 

REISPROGRAMMA

We streven bij al onze reizen en opleidingen naar veiligheid, community en het verzorgen van een ervaring voor het leven en wij geloven dat dat het beste gaat wanneer je samen met gelijkgestemden op pad gaat. Daarom hebben we het volgende reisprogramma gepland, waarbij we aanbevelen dat iedereen op dezelfde datum vertrekt:

 

Verwacht reisschema:

 

 • ca. 5 juni: Aankomst in Queenstown, Nieuw-Zeeland
 • 7. – 15 juni: Level 1 voorbereidingstraining
 • 17. – 21 juni: NZSIA Level 1 skileraren opleiding
 • 23. – 30 juni: trainingsprogramma op de skischool en sollicitatiegesprek
 • 1. – 20 juli: Werk bij de skischool
 • 21 juli. – 5 augustus: 12 dagen ski training
 • 8. – 15 augustus: level 2-opleiding (optioneel)
 • 18. Augustus: laatste dag van huisvesting waarna je de mogelijkheid hebt tot verlenging, terugreis of rondreis door Nieuw-Zeeland

Wie kan zich aanmelden?

We zijn er als Snowminds enorm trots op dat we welk jaar erin slagen om de juiste leraren voor het team in Nieuw-Zeeland te selecteren. Naast een skileraren diploma is het daarom belangrijk dat je positief, vrolijk en avontuurlijk bent ingesteld en bovendien bereidt bent om hard te werken.

Kortom, we verwachten dat je :

 • Veilig en gecontroleerd alle type pistes kunt afdalen
 • Open, positief en vrolijk bent
 • Serieus, verantwoordelijk en gemotiveerd bent
 • Goed om kunt gaan met kinderen, jongeren en volwassenen
 • Graag les geeft
 • De Engelse taal op goed niveau beheerst
 • Minimaal 18 jaar oud bent.

 

Nadat je je aanmeldt voor de reis naar Nieuw-Zeeland, zal er een intakegesprek plaatsvinden. In het gesprek zullen we je aanmelding beoordelen. Tegelijkertijd geeft dat je de mogelijkheid om alle vragen omtrent de reis naar Nieuw-Zeeland te stellen.

Er is grote interesse in de reis naar Nieuw-Zeeland en de plekken vullen zich snel. We werken daarom met een ” first come, first serve” principe. Dat betekend dat wanneer je jezelf eerder aanmeldt, je een grotere kans hebt om mee te gaan.

Je kunt het aanmeldformulier hier op de pagina gebruiken of ons aanmeldformulier in het bovenste menu vinden.

Prijs

Course Icon 10 weekse skileraar opleiding + baangarantie

Course Icon €7.995,-

Course Icon De volgende aanmeldingsronde eindigt op 20 januari!

Course Icon Queenstown, Nieuw Zeeland

Course Icon Begin juni tot halverwege augustus 2020

Meld je aan

Bel ons 010-8081383

Meld je aan voor onze infomeeting!

Meld je aan voor de infomeeting en krijg antwoord op al jouw vragen!

Meld je hier aan!