Word snowboardleraar in Nieuw Zeeland

Combineer een fantastische snowboardervaring met het meest magische wintersportland ter wereld!

EEN SEIZOEN IN NIEUW-ZEELAND

Droom je ervan om Snowboardleraar te worden en een heel seizoen in Nieuw-Zeeland door te brengen? Wil je de zomer overslaan in ruil voor een besneeuwd en bergachtig landschap? Dan is onze 10 weekse opleiding in Nieuw Zeeland perfect voor jou.

We zijn trots dat we een uniek programma kunnen aanbieden: Een opleiding van 10 weken tot snowboardleraar in Queenstown, Nieuw-Zeeland! Voor het eerst bieden we een opleiding tot Level 1 NZSIA snowboardleraar training aan om te volgen met Snowminds. Je verblijft in Queenstown en doet je seizoen in The Remarkables, Nieuw-Zeeland. Een van de beste skigebieden van het zuidelijk halfrond. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!

10 weken in het Nieuw-Zeelandse snowboard Walhalla

Begin juni start je met het 10 weekse programma waarin je training ontvangt van Nieuw-Zeeland’s beste trainers. Na het behalen van het level 1 diploma ga je aan de slag in de skischool van The Remarkables. 

Het programma start op 7 juni na je aankomst in Queenstown, Nieuw-Zeeland, waar je samen met de rest van de groep je eerste trainingsdag hebt. De volgende 10 dagen word je getraind door een van de beste trainers van heel Nieuw-Zeeland ter voorbereiding op je opleiding tot NZSIA level 1.

Onze ervaren Nieuw-Zeelandse trainers gaan zowel met de volledige basis, als je eigen techniek aan de slag. Op die manier bereid je je perfect voor op het level 1 examen.  Na het behalen van het Level 1 diploma, maak je een kennis met de skischool en werk je samen met beginnende en ervaren snowboardleraren om te beleven wat het betekent om als professionele snowboardleraar te werken en je eigen leerlingen les te geven. Dit traject eindigt rond 1 juli, waarna je voor het eerst zelfstandig als snowboardleraar aan de slag gaat.

Je gaat vervolgens 3 weken aan de slag bij de skischool. Eind juli heb je vervolgens de tijd om aan je eigen techniek te werken, onder begeleiding van ervaren leraren van de skischool. In de periode die daarop heb je de mogelijkheid om zelf nog verder te ontwikkelen door veel tijd te spenderen op de pistes of in de poedersneeuw van The Remarkables. Door de 3 peak season pas zal jij je geen moment vervelen! Wanneer je al meer snowboard ervaring hebt en je gemotiveerd bent om jezelf verder te ontwikkelen, dan kun je ervoor kiezen om begin augustus het Level 2 NZSIA diploma te halen. Dit betekend dat jij je level 1 & 2 diploma in een zomer kan behalen. Iets wat wij zeker aanraden!

Wanneer je in Nieuw-Zeeland het diploma hebt gehaald, heb je vervolgens de mogelijkheid om ook elders ter wereld als snowboardleraar aan de slag te gaan. Je kunt onder andere in Oostenrijk en Canada na het seizoen aan de slag.

Ben je benieuwd naar wat leraren die jou voorgingen van ons vonden? Bekijk onze beoordelingen Facebook en zie wat onze leraren zeggen over Snowminds

HET LEVEN ALS EEN SNOWBOARDLERAAR

Als gecertificeerde snowboardleraar in Nieuw-Zeeland kan je uitkijken naar een seizoen in een land dat bekend staat als een van de beste skilanden op het zuidelijk halfrond. De Nieuw-Zeelanders houden van skiën en snowboarden, vooral rond de Queenstown-gebieden. Het wordt beschouwd als een van ’s werelds meest avontuurlijke hotspots. Hierdoor trekken elk jaar enkele van’ s werelds beste leraren, freestylers en freeriders naar de gebieden toe. Dat betekent dat je samen zult werken met een aantal van de beste trainers ter wereld en je regelmatig Olympische freestyle-atleten tegen het lijf loopt.

Tijdens het seizoen verblijf je samen met de andere Snowminds deelnemers in het beroemde Queenstown in hostel-style in het gezellige Absoloot Hostel. Queenstown ligt op een unieke locatie naast aan prachtig meer met tal van restaurants, bars en winkels genoeg mogelijkheden biedt om je te vermaken. Het seizoen loopt van ongeveer midden juni tot eind september. Hierna heb je de mogelijkheid om door Nieuw-Zeeland te reizen of Australië te ontdekken. Het programma eindigt officieel midden augustus, waarna je de kans krijgt om te blijven of verder te reizen.

Wat is inbegrepen?

We hebben een complete ervaring gecreëerd waarbij je niet alleen de Nieuw-Zeelandse snowboard opleiding volgt en werkt als snowboardleraar in The Remarkables, maar ook de kans krijgt om andere aspecten van Nieuw-Zeeland te ervaren, zoals het prachtige landschap en de unieke ontspannen cultuur van Nieuw-Zeeland. Tegelijkertijd heb je na het verblijf in het skigebied de mogelijkheid om alleen rond te reizen, met de andere leraren of anderen die je ontmoet hebt tijdens je seizoen in Nieuw-Zeeland. Bij het plannen van het naseizoen kunnen we je vanzelfsprekend helpen. Denk aan activiteiten zoals het plannen van wandeltochten, rondleidingen, skydiven en nog vele andere activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos in Queenstown!

 

Wat is bij de reis inbegrepen:

 • 10- weekse gecombineerde opleiding tot snowboardleraar met werk als snowboardleraar in The Remarkables, Nieuw-Zeeland
 • 1- weekse meeloop training ter voorbereiding op het leven in de skischool
 • 10 weken lang huisvesting in Queenstown van 5 juni tot 15 augustus 2022
 • Liftpas voor het hele seizoen in The Remarkables
 • Toegang tot de skibus voor het hele seizoen
 • Optimale voorbereiding met ondersteuning, advies, tips and tricks, hulp met verzekeringen etc. voor tijdens en na de reis
 • Hulp van een Snowminds Teamleader gedurende het hele seizoen
 • 8- daagse voorbereidende snowboard training voor niveau 1
 • 5- daagse NZSIA niveau 1 snowboardleraar opleiding, dit is inclusief lidmaatschap bij de NZSIA, cursus kosten en handleiding
 • 3 weken gegarandeerd werk in juli na het examen van niveau 1
 • 12- daagse training NZSIA
 • Mogelijkheid tot baangarantie in Canada of Japan

 

De volgende zijn NIET inbegrepen in het bovenstaande:

 • Vervoer naar Queenstown, Nieuw-Zeeland *
 • Annuleringsverzekering, reisverzekering en visumkosten
 • Eten, zakgeld en andere zaken die hierboven niet vermeld zijn

Met het bovenstaande zorgen we voor zo goed als alle praktische organisatie en coördinatie. We werken daarbij samen met onze ervaren partners in Nieuw-Zeeland. Onze partners zijn altijd in de buurt om te helpen en te assisteren, zodat je altijd iets hebt om op terug te vallen.

* We helpen graag met plannen en boeken van vliegtickets en vervoer van en naar de luchthaven indien gewenst.

REISPROGRAMMA

We streven bij al onze reizen en opleidingen naar veiligheid, community en het verzorgen van een ervaring voor het leven en wij geloven dat dat het beste gaat wanneer je samen met gelijkgestemden op pad gaat. Daarom hebben we het volgende reisprogramma gepland, waarbij we aanbevelen dat iedereen op dezelfde datum vertrekt.

 

Reisschema:

 • ca. 5 juni 2020: Aankomst in Queenstown, Nieuw-Zeeland
 • 6 juni 2020: Start van de opleiding en eerste dag in de sneeuw
 • 7 juni– 17 juni 2020: Level 1 voorbereidingstraining
 • 18 juni – 22 juni 2020:  SBINZ level 1 snowboardleraar examen
 • 23 juni – 28 juni 2020: trainingsprogramma op de skischool en sollicitatiegesprek
 • 29 juni – 18 juli 2020: Werk bij de skischool
 • 19 juli. – 14 augustus 2020: Mogelijk verlenging contract of level 2 snowboardleraar opleiding
 • 15. Augustus 2020: laatste dag van huisvesting waarna je de mogelijkheid hebt tot verlenging, terugreis of rondreis door Nieuw-Zeeland

Wie kan zich aanmelden?

We zijn er als Snowminds enorm trots op dat we welk jaar erin slagen om de juiste leraren voor het team in Nieuw-Zeeland te selecteren. Naast een snowboardleraren diploma is het daarom belangrijk dat je positief, vrolijk en avontuurlijk bent ingesteld en bovendien bereidt bent om hard te werken.

 

Kortom, we verwachten dat je :

 • Veilig en gecontroleerd alle type pistes kunt afdalen
 • Open, positief en vrolijk bent
 • Serieus, verantwoordelijk en gemotiveerd bent
 • Goed om kunt gaan met kinderen, jongeren en volwassenen
 • Graag les geeft en uitdagingen aangaat
 • De Engelse taal op goed niveau beheerst
 • Minimaal 18 jaar oud bent om een Working Holiday visum aan te vragen 

 

Nadat je je aanmeldt voor de reis naar Nieuw-Zeeland, zal er een intakegesprek plaatsvinden. In het gesprek zullen we je aanmelding beoordelen. Tegelijkertijd geeft dat je de mogelijkheid om alle vragen omtrent de reis naar Nieuw-Zeeland te stellen.

Er is grote interesse in de reis naar Nieuw-Zeeland en de plekken vullen zich snel. We werken daarom met een ” first come, first serve” principe. Dat betekend dat wanneer je jezelf eerder aanmeldt, je een grotere kans hebt om mee te gaan.

Je kunt het aanmeldformulier hier op de pagina gebruiken of ons aanmeldformulier in het bovenste menu vinden.

Prijs

Course Icon 10 weekse snowboardleraar opleiding + baangarantie

Course Icon Vanaf €8.495

Course Icon

Course Icon Queenstown, Nieuw Zeeland

Course Icon Juni 2022 - Augustus 2022

Meld je aan

Bel ons 010-8081383

MELD JE AAN VOOR ONZE INFORMATIE DAGEN!

MELD JE HIER AAN!