Haal het uiterste uit je Gap Year

Haal het uiterste uit je seizoen en word zowel snowboard als skileraar

Vul jou gap year met de ervaring van je leven: word snowboard en skileraar en beleef een hele winter in de sneeuw.  Snowminds zorgt daarbij voor alles. Van een goede voorbereiding en een erkende skileraren opleiding tot een baangarantie in top skigebied om in te werken. Je kunt je daardoor volledig op je opleiding richten en hoeft je geen zorgen te maken over randzaken!

Een jaar ertussenuit. Even geen school, maar juist doen wat jij wilt. En wat is er nou beter dan elke dag in de sneeuw staan en er nog voor worden betaald ook, dat is een fantastische ervaring. Niet voor niets zijn er vele leraren die besluiten er nog wat jaartjes achteraan te plakken. Wanneer je samen met Snowminds aan een seizoen begint, doe je niets alleen. De Snowminds Family is er altijd om je te helpen en te ondersteunen. Samen reis je naar de bergen af, begin je aan je seizoen, bereid je je voor en doe je je examens. Samen begin je aan je werk bij de skischool en samen maak je vrienden waarmee je dezelfde passie deelt. Een seizoen in de sneeuw gaat over meer dan alleen boarden en skiën.

Wat krijg je met een seizoen met Snowminds?

Wanneer je met Snowminds aan je seizoen begint, verzorgen wij alle praktische zaken die met de opleiding gemoeid zijn. Je hoeft na aanmelding dus in principe alleen nog je tas te pakken en uit te kijken naar een fantastische ervaring als skileraar in Oostenrijk. Welk pakket je ook kiest, je kunt altijd reken op:

  • De beste voorbereiding
  • Erkend Oostenrijks diploma
  • Persoonlijke ondersteuning van het Snowminds team
  • Een baan in een skigebied dat bij je pas
  • Altijd samen in een unieke internationale gemeenschap
  • Het ultieme gap year als skileraar in de sneeuw

Volgend avontuur?

Werk als skileraar in Canada. Aanmeldingsdeadline: 17 juni

Lees meer