Level 2 snowboard lerarenopleiding in Canada

Beleef Canada op een hele andere manier

De droom in Canada

Wil je het beste uit het seizoen halen en je skivaardigheden verbeteren? Dan is onze snowboardopleiding level 2 iets voor jou! Snowminds biedt je de Level 2 CSIA of PSIC skilerarenopleiding, waar je nu de kans hebt om te shredden als een pro en twee lerarenkwalificaties te halen binnen één winterseizoen. In combinatie met onze Level 1 snowboardstage in Canada kun je nu snel van beginner naar een zeer competente snowboardleraar met gevorderde certificering gaan tijdens je allereerste winterseizoen in het buitenland. Dit is je perfecte kans om je niveau te verdubbelen en te verhogen!

Opleiding tijdens het seizoen

Op veler verzoek kun je nu halverwege je eerste seizoen in Canada CASI Level 2 snowboardleraar worden. Voor optimaal gemak vindt het trainingsprogramma plaats op je skischoolbestemming, waar je een technische snowboardopleiding Level 2 voorbereiding en je Level 2 examen krijgt van de meest bekwame leraren die wij kennen en vertrouwen.

Met de gepersonaliseerde instructietraining kun je belangrijke individuele feedback verwachten over je snowboardtechniek en -stijl. We plannen je trainingsdagen met de sneeuwschool zo dat ze afgestemd zijn op je werkuren. Dit betekent dat je door deze opleidng te volgen je techniek en vaardigheden kunt ontwikkelen terwijl je waardevolle ervaring opdoet als leraar. De opleiding wordt afgesloten met het 4-daagse Canadese Level 2 CASI examen, dat je in je slaap kunt verpletteren! Met een nieuwe geavanceerde CASI Level 2 certificering in de hand, zal ons Snowminds team je helpen te profiteren van de vele spannende vacatures voor zeer bekwame snowboardleraren over de hele wereld.

 

Aanbeveling: Bekijk onze 5 sterren Facebook reviews en leer meer over Snowminds van onze ski en snowboarleraren!

 

Wie kan deelnemen?

Het Level 2 trainingsprogramma is een vervolg op onze stageprogramma’s in Canada. De voorbereidende training begint meestal in januari en bouwt voort op je Canadese Level 1 snowboardlerarenopleiding.

Je kunt ook deelnemen als je als ervaren leraar met Snowminds meereist op een seizoen in Canada. In dat geval moet je geslaagd zijn voor een Level 1 lerarendiploma van CASI of een alternatief lerarendiploma, bijv. BASI, APSI, NZSIA.

Als je al ingeschreven bent in een Level 1 stage of reist als ervaren leraar en een snowboardopleiding Level 2 wilt volgen, raden we je aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om je in te schrijven. De plaatsen op onze snowboardopleiding level 2 zijn snel vol!

WAT IS INBEGREPEN?

Onze level 2-opleidingen zijn ontworpen om je voor te bereiden op het slagen op level 2 met gerichte technische opleidingsdagen in de aanloop naar het CASI level 2-examen. De prijs en het specifieke opleidingsprogramma variëren afhankelijk van het resort waar je werkt.

Inbegrepen in al onze Level 2 programma’s:

– Technische trainingsdagen ter voorbereiding op het Level 2 examen
– Canadese Level 2 snowboardleraar certificering (inclusief examen, cursusmateriaal en lerarencertificering)

Aangezien de training wordt gepland op basis van je werkschema bij de skischool, varieert het aantal trainingsdagen en daarmee de kosten van het programma van locatie tot locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen en om deze opleiding aan jouw boeking toe te voegen.

Wat is niet inbegrepen?

Maaltijden, accommodatie, zakgeld en alles wat hierboven niet is vermeld*.
Eventuele kosten voor het omzetten van een niet-Canadese Level 1 certificering naar CASI (als je als ervaren leraar reist), bijv. het CASI lidmaatschap.

 


* De opleiding vindt plaats op de bestemming waar je werkt in een sneeuwschool waarmee je al een liftpas en accommodatie hebt geregeld als onderdeel van jouw reis. Daarom zijn eventuele kosten voor liftpassen, accommodatie etc. niet bij de prijs inbegrepen.

Prijs

Course Icon 2 weekse level 2 snowboard opleiding in Canada

Course Icon Vanaf €1.995

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Begin januari

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
× Hoe kan ik je helpen?