Verwijs een vriend

Verdien een cadeaubon van €100 voor jou en je vrienden!

REFER A FRIEND AND EARN A 100€ GIFT CARD

Elk jaar zijn we blij om te zien dat veel van onze leraren de vreugde van Snowminds delen met hun vrienden, familie en kennissen. We stellen deze persoonlijke aanbevelingen zeer op prijs. Daarom willen onze dankbaarheid nog meer uiten.

We bieden je de kans een reis met Snowminds aan te bevelen aan een vriend, familielid of student. Jouw aanbeveling brengt hen niet alleen een stap dichter bij een onvergetelijk avontuur, maar als blijk van waardering levert het jou EN je vriend(in) ook een cadeaubon van € 100 op voor Snowminds Store.

Volg de volgende stappen om je cadeaubon te krijgen:

  1.  Je hebt een persoonlijke code ontvangen die je vriend moet toevoegen bij het boeken van een ervaring.
  2. Zorg ervoor dat je vriend de boeking voltooit en de volledige aanbetaling voor de reis betaalt. Deze stap is essentieel om te voldoen aan de voorwaarden.
  3. Zodra alles is geregistreerd, ontvangen jij en je vriend beide een cadeaukaart voor de Snowminds Store.
  4. Deze kans is exclusief voor nieuwe aanmeldingen na 27 juni 2024.
  5. Let op, deze speciale doorverwijzingskorting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Zo simpel is het! Dus verwijs een vriend voor de Snowminds ervaring tijdens een skilerarenopleiding met je vrienden en verdien jouw cadeaubon. Er zit geen limiet op het aantal cadeaubonnen dat je kunt verdienen

Bedankt voor je voortdurende steun en voor het aanbevelen van Snowminds aan anderen. We vinden het onwijs leuk om jou en je vrienden te verwelkomen voor nog meer geweldige ervaringen op de piste.

 

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×