Ben je klaar voor je volgende seizoen in de sneeuw?

Je hoeft alleen je tas te pakken, wij regelen de rest!

Elk jaar kiezen ervaren leraren ervoor om een tweede seizoen als ski- of snowboardleraar te doen op een nieuwe bestemming. Wanneer je al opgeleid bent, dan heb je de mogelijkheid om samen met Snowminds een seizoen naar een nieuwe bestemming te gaan!

Heb je de opleiding tot skileraar al gedaan en misschien zelfs al een seizoen achter de rug en wil je graag aan de slag op een nieuwe bestemming? Dan kun je met Snowminds op zoek naar je nieuwe bestemming op maar liefst 6 verschillende continenten.

Je kunt samen met andere Snowminds leraren op pad in de diepste poeder van Japan, aan de slag gaan in de Canadese wildernis of je ski dag afsluiten in een Oostenrijkse Après-ski bar. Of ben je misschien op zoek naar een nieuwe invulling van de Nederlandse zomer? Je kunt in de zomer namelijk je seizoen als leraar combineren met een Safari in één van de 2 skigebieden in Zuid-Afrika, of kies voor een uniek seizoen in Australië of Nieuw Zeeland. Wat je ook kiest: wij organiseren alle praktische zaken voor je en helpen je stap voor stap bij de voorbereiding.

Je leest hieronder over de verschillende mogelijkheden. We streven ernaar om zoveel mogelijk voor je te organiseren en te includeren. Zo zijn o.a. je vliegticket en het lokale vervoer al bij de reis inbegrepen. We begeleiden je daarnaast intensief bij het aanvragen van het juiste visum, verzorgen een baan bij een top skischool en organiseren accommodatie, liftpassen en alle andere randvoorwaarden die belangrijk zijn voor een goed seizoen.

Iedereen kan aan onze reizen deelnemen en je kunt indien je vragen hebt altijd contact met ons opnemen.  Welke reis je ook kiest, je kunt altijd reken op:

  • Een heel seizoen in de sneeuw met baangarantie
  • Georganiseerde accommodatie, liftpas en uniform
  • Een unieke internationale gemeenschap
  • Zekerheid van het reizen met een Nederlandse organisatie
  • Persoonlijke ondersteuning tijdens het hele seizoen
  • Totale ervaring waarbij alles is georganiseerd

 

Samengevat zorgen wij voor alle praktische zaken tijdens je seizoen. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is het inpakken van je tas en het voorbereiden op het vertrek naar een topseizoen in de sneeuw met Snowminds!

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×