Seizoen voor Ervaren Leraren

Beleef de unieke sneeuw in Japan

Een seizoen in het poeder wonderland

Het land in het oosten. Het land van de rijzende zon. Japan. Een poedermekka met 16 meter sneeuw per winter maakt een seizoen als skileraar in dit mystieke land uniek. Nu heb je de kans om het jouw werkelijkheid te maken als skileraar in Japans poedermekka met Snowminds.

Bij Snowminds hebben we vele jaren ervaring met het organiseren van skiseizoenen in Japan. We kennen het land en de skibestemmingen van binnen en buiten en weten wat er voor nodig is om op te leven naar de verwachtingen van een skiseizoen in Japan. Als je al een opgeleide ski- of snowboardleraar bent, dan helpen we je met het regelen van het perfecte seizoen in Japan.

Een seizoen in Japan

 

Een mystiek, mythisch land waar maar weinig Nederlanders hun voet hebben gezet. Een unieke, fascinerende cultuur, totaal anders van wat wij kennen. En nog belangrijker – ‘s werelds diepste, lichtste en beste poeder!

Hoog in het noorden op het eiland Hokkaido verschuilt zich een wereld van sneeuw, waar het Niseko-gebied de koning is. Gemiddeld 16 meter (!) lichte poeder, maakt elke winter tot een van de beste poederbestemmingen ter wereld.

Na het seizoen, dat normaal gesproken duurt van december tot februari (kort seizoen) of december tot april (lang seizoen) kan je met ons meegaan op onze epische Japan rondreis of onze legendarische seizoens afsluiting op Hawaii. Er zijn eindeloze mogelijkheden en ons ervaren personeel helpt natuurlijk met het plannen van de reis, zodat je het absoluut beste uit je winterseizoen kan halen met Snowminds in Japan!

Wat is er inbegrepen?

 

Deze ervaring is voor jou, die al een ski- of snowboardlerarenopleiding heeft gedaan en het liefst ook ervaring heeft met een skischool. Wat je opleidingsniveau ook is, regelen we heel je winterseizoen en helpen we je onder andere met het vinden van een baan bij een Japanse skischool, accommodatie, liftpas, visum, bank en alle andere dingen die je nodig hebt. We kunnen ook helpen met het bestellen van vliegtickets en ander transport, een vervolgopleiding regelen in de loop van de winter of je advies geven over de mogelijkheden voor het rondreizen na het seizoen.

 

Inbegrepen in de reis is:

 

 • Een winterseizoen als skileraar met BAANGARANTIE bij een lokale Japanse skischool
 • Geregelde accommodatie, liftpas en uniform tijdens het seizoen
 • Salaris van ongeveer 2000 Yen + bonusen
 • Werkverzekering*
 • Hulp met het aanvragen van een visum, keuze voor verzekering en alle andere praktische formaliteiten
 • Kick-off event in Kopenhagen vóór vertrek om zo je mede Snowminders te ontmoeten en je voor te bereiden op je seizoen (Dit is ook online te volgen met behulp van een livestream)
 • Mogelijkheid van het kopen van uitrusting met grote kortingen op onze Snowmindsstore
 • Vertrouwen in Deense reisorganisatie die is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen
 • Een unieke gemeenschap met vrienden voor het leven
 • Een team met passie, die je de hele weg steunen
 • Een totale beleving waar alles voor je is geregeld

 

Daarnaast kunnen we helpen met:

 

Wat is niet inbegrepen?:

 • Vliegtickets en lokaal vervoer
 • Uitgaven voor een visumaanvraag
 • Annuleringsverzekering en reisverzekering
 • Eventuele uitgaven aan accommodatie, liftpas en uniform tijdens het seizoen
 • Andere dingen die hier niet zijn aangegeven

 

*De definitieve arbeidsvoorwaarden worden verstrekt door de skischool. Het kan voorkomen dat er een persoonlijke betaling is voor accommodatie, skipas etc. als onderdeel van het salaris. 

"Na seizoenen in zowel Canada als Oostenrijk ging ik naar Japan, wat iets heel anders was. Ik hou van de sneeuw, het eten, de cultuur en al het andere aan mijn seizoen hier."

- Trine, Snowminds skilerares

Wie kan zich aanmelden?

 

Bij Snowminds streven we ernaar, dat de gekozen mensen de juiste zijn  om deel te worden van ons team bestaande uit al opgeleide ski- en snowboardleraren, dit omdat we bij onze skischoolpartners bekend staan om het inhuren van goede, energieke en zeer gemotiveerde leraren.

We verwachten dat je:

 • Je hebt een opleiding met Snowminds gevolgd of minimaal een level 1 lerarenopleiding (bijvoorbeeld CSIA, Anwärter, etc.)
 • Je hebt minimaal een seizoen lesgeefervaring*
 • Minimaal 18 jaar en maximaal 35 jaar bent (vanwege visum)
 • Serieus, verantwoord en positief bent ingesteld
 • Engels beheerst op gespreksniveau
 • Het leuk vind om te werken met mensen van alle leeftijden

 

Wanneer je je aanmelding hebt opgestuurd nodigen we je uit voor een intakegesprek over Skype, waar we je kunnen adviseren met betrekking tot jouw mogelijkheden en inschatten waar wij eventueel werk voor je kunnen vinden. Als we je een baan kunnen aanbieden, is de volgende stap dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met onze partner skischool.

Er is veel interesse voor onze reizen en de beschikbare plekken vullen snel op. Daarom gebruiken wij het ‘First Come – First Serve’ principe, waar we ongeveer elke maand een aanmelddeadline hebben. Dat betekent, dat des te vroeger je je aanmeld, des te groter je kans is om een deel te worden van het team EN een baan te krijgen op jouw droom locatie.

Je kan het aanmeldingsformulier gebruiken, waar je ook de prijs en datum kan zien, op deze pagina of je kan het aanmeldingsformulier vinden in het menu bovenaan de pagina.

 

NB. Deze reis is alleen voor mensen die al een lerarenopleiding hebben gevolgd. Als je een skilerarenopleiding wilt volgen in Japan, lees er dan meer over op de pagina Een seizoen in Japan.

*Als je geen lesgeefervaring als ski- of snowboardleraar hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Prijs

Course Icon Een seizoen in Japan voor ervaren leraren

Course Icon Vanaf €995

Course Icon

Course Icon Japan

Course Icon Vanaf November/December

Course Icon €200 (Eerste aanbetaling)

Meld je aan

Gratis online informatiebijeenkomst

Luister naar onze experts die vertellen over het leven als skileraar

MELD JE AAN
×